Ιούλιος στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ |

Prins Obi | Συναυλία
Μusic Escapades: The Dream Makers Series
Πέμπτη/ 7 Ιουλίου, 21:00

 

Μουσική για ονειροπόλους στο ΚΠΙΣΝ

Εξορμήσεις σε ονειρικά ηχοτοπία και εξωτικές αναζητήσεις, με αφετηρία το
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Ηλεκτρονικές επιρροές και minimal αισθητική, πολύχρωμοι ήχοι, φωνητικοί αυτοσχεδιασμοί, ψηφιακές λούπες, θέρεμιν, κιθάρες, πλήκτρα, συνθεσάιζερ. Μια καλοκαιρινή διαδρομή στους ήχους της ελληνικής αγγλόφωνης σκηνής, τα βράδια του Ιουλίου, με καλεσμένους τους
Prins Obi, Nalyssa Green και Larry Gus.

Ελεύθερη είσοδος

Μάθετε περισσότερα

© φωτογραφία: Ιφιγένεια Βασιλείου

 

 

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος εγκαινιάζει, φέτος το καλοκαίρι, έναν δεσμό φιλίας με το κινηματογραφικό κοινό της Αθήνας, ανοίγοντας το Κέντρο Επισκεπτών με μια σειρά εβδομαδιαίων προβολών κλασικών φιλμ.
Στο πρώτο PARK YOUR CINEMA,
οι κινηματογραφικές επιλογές βασίζονται σε vintage έργα, από εκείνα που δημιούργησαν την παράδοση της διασκέδασης στα αθηναϊκά θερινά σινεμά εδώ και τόσες δεκαετίες, καθιερώνοντας τις κλασικές επανεκδόσεις.

Ελεύθερη είσοδος – συμμετοχή με δελτίο προτεραιότητας που θα διανέμεται αυθημερόν στο Κέντρο Επισκεπτών, 30′ πριν την έναρξη κάθε προβολής.

Κέντρο Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Ευριπίδου & Δοϊράνης, Τ.Κ.: 176 74, Καλλιθέα

Πληροφορίες: 216-8091001 / 002/ 003 ή με email στο [email protected]

Για αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης, δείτε εδώ.

*Για τη μετάβασή σας, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιείτε δωρεάν το shuttle bus που συνδέει το Σταθμό Μετρό Συγγρού – Φιξ με το Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ (αφετηρία επί της οδού Καλλιρρόης και άφιξη στην αρχή της Εσπλαναδας). Θα πραγματοποιούνται δρομολόγια 30’ πριν και μετά από κάθε εκδήλωση.

Δευτέρα-Κυριακή: 09:00-22:00