Θ. Ανανγωστόπουλος:Τα μουσικά μου ακούσματα βυζαντινά κυρίως αλλά και λαϊκά

Ο Θεολόγος Ανανγωστόπουλος γεννήθηκε στην Αμαλιάδα. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων, η μεγάλη  του αγάπη όμως είναι η μουσική. Είναι καθηγητής μουσικής θεωρίας και στην κιθάρα, πιάνο, ούτι, λαούτο, ταμπουρά, τύμπανα, τζουρά, μπουζούκι.

Σαν τραγουδιστής  συμμετείχε σε συναυλίες των Μιλτιάδη Πασχαλίδη, Σωκράτη Μάλαμα, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Μπλέ, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Νίκο Ζιώγαλα κ.α.

Εμφανίζεται  μόνος του ή μαζί με την μπάντα όσο συχνά μπορεί, επικοινωνώντας με το κοινό και την δική του μουσική και γνωστές διασκευές από διάφορα είδη μουσικής.

Αυτόν τον καιρό  ετοιμάζει την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική του δουλειά, η οποία θα είναι έτοιμη μετά το καλοκαίρι. Ένα πρώτο δείγμα αποτελεί το τραγούδι «Μη φανταστείς».

Για τη νέα του δουλειά και όχι μόνο, ο Θεολόγος Ανανγωστόπουλος, μίλησε στη ΓΕΦΥΡΑ.

Μίλησέ μας για τα μουσικά σου ακούσματα τις επιρροές σου

Τα μουσικά μου ακούσματα βυζαντινά κυρίως αλλά και λαϊκά. Οι επιρροές μου προέρχονται από την οικογένεια μου κυρίως καθώς είναι όλοι στο χώρο της μουσικής.

Νέo τραγούδι «Μη φανταστείς»  ποιοι είναι οι συντελεστές; 

  Ένα τραγούδι πολύ αγαπημένο εμπνευσμένο από έναν καλό φίλο μου το Παναγιώτη Κορονιό. Περιγράφει μια κατάσταση αγάπης και έρωτα. Σε στίχους και μουσική Θεολόγου Αναγνωστόπουλου. Ενορχήστρωση του Παναγιώτη Αλεξανδρή και παραγωγή Νικόλα Γκίνη.

Τι άλλο γεμίζει τον χρόνο σου;

  Γενικά η καθημερινότητά μου είναι γεμάτη και έχω λίγες ώρες ελεύθερες. Όμως προτιμώ να βρίσκομαι με την οικογένεια μου η τους φίλους μου καθώς η δουλειά μου δε μου επιτρέπει πολλές ώρες ελεύθερες.

Πώς βλέπεις την μουσική  στην Ελλάδα; Ποιο το  μέλλον στην δισκογραφία;

  Η μουσική στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια θεωρώ πως περνάει και αυτή την κρίση της αλλά πιστεύω ακράδαντα πως με τον καιρό θα επανέλθει και η δισκογραφία και η μουσική και το αυτί του Έλληνα.

Το ταλέντο φτάνει;

Ναι πιστεύω στο ταλέντο ενός ανθρώπου αλλά πάντα χρειάζεται η γνώση, η μελέτη και η θέληση.

Τι θα ήθελες να ζήσεις στην καριέρα σου;

  Έχω ζήσει ήδη καταστάσεις ονειρικές και σε μικρότερη ηλικία οπότε δε θέλω κάτι, ότι είναι να έρθει θα έρθει. Οι ευκαιρίες παρουσιάζονται σε όσους τις αξίζουν. Απλά αυτό που έχω να κάνω εγώ είναι να συνεχίσω με την ίδια αφοσίωση και αγάπη αυτό που κάνω.

Ποια θεωρείς την πιο υπερεκτιμημένη αρετή;

Όλες οι αρετές είναι σημαντικές. Αυτή που πρέπει να έχουμε πάντα ως πρότυπο είναι η ταπεινότητα και ο σεβασμός. Όταν υπάρχουν αυτά τα δυο όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα.

Θυμάσαι κάποια καλλιτέχνη που να παρακολουθούσες έντονα;

 Πολλούς θαυμάζω και εκτιμώ αλλά πιο έντονα τον Γιάννη Πάριο.

Ποιο είναι το μήνυμά σου στους αναγνώστες μας;

Το μόνο που εύχομαι πάντα για όλους είναι να υπάρχει υγεία, ειρήνη και αγάπη σε όλο τον κόσμο.

OFFICIAL LINKS

https://www.facebook.com/TheologosAnagnostopoulosOfficial.gr/

https://twitter.com/theoanagnostop

https://www.instagram.com/theoanagnostopoulos/

ΜΗ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ

https://www.dropbox.com/s/4egrjqkcxm0xeau/THEOLOGOS-ANAGNOSTOPOULOS-MH-FANTASTEIS.wav?dl=0