Θεατρικό Σίριαλ Ο ΚΟΚΟΡΑΣ | Επ.3_Η Επιστολή | Έναρξη 18.3.2015 @ ΡΙΦΙΦΙ

0

Ο Κόκορας

Επεισόδιο Νο 3: «Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ»

Πρεμιέρα > Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015, 22:00

Μόνο για 10 παραστάσεις, στο εστιατόριο Ριφιφί

 

Η πρωτότυπη έκπληξη της χρονιάς, «Ο Κόκορας»    – το πρώτο θεατρικό σίριαλ 4 επεισοδίων –     συνεχίζεται στο εστιατόριο Ριφιφί στα Εξάρχεια,      με το 3ο επεισόδιο (‘Η Επιστολή’).

Από την Τετάρτη 18 Μαρτίου, και για 10 μόνο παραστάσεις,       ελάτε να κρυφακούσετετις νέες περιπέτειες      του Αργύρη και της Πόπης, κατά τη διάρκεια του δείπνου τους.

 

Ο Αργύρης και η Πόπη, οι ήρωες του ‘ΚΟΚΟΡΑ’, είναι πια «δικοί μας» άνθρωποι. Από την Τετάρτη 18 Μαρτίου και λίγο μετά τις 10 το βράδυ, το ζευγάρι επιστρέφει στο φιλόξενο χώρο του εστιατορίου ΡΙΦΙΦΙ στα Εξάρχεια, συνεχίζοντας να μας κάνει κοινωνούς όλων όσων τους απασχολούν. Στα προηγούμενα δύο επεισόδια, η ‘Γριά’ έφερε τα πάνω-κάτω στη ζωή τους, ενώ το ‘Οικόπεδο’ στάθηκε και αυτό εμπόδιο στην ευτυχία τους.

unnamed (1)

 

Γιατί αυτή τη φορά ο Αργύρης βγάζει έξω για δείπνο την Πόπη; Ήρθε η ώρα να μάθουμε τι απέγινε το περιζήτητο ‘Οικόπεδο’ που θα «έχτιζε» το επιχειρηματικό όνειρο του Αργύρη, καθώς και τι περιέχει η περίφημη ‘Επιστολή’. Πως σχετίζεται η δουλειά του Δημάρχου με τις επαγγελματικές αποφάσεις του ήρωα; Θα κατορθώσει άραγε ο Αργύρης να πετάξει τα βαρίδια από πάνω του και να εκπληρώσει το όραμά του; Όλες οι απαντήσεις σχετικά με την εξέλιξη της σχέσης του ζευγαριού, μέσα από μια σειρά συγκρούσεων επαγγελματικής και οικογενειακής φύσης, στο 3ο επεισόδιο της πρωτότυπης θεατρικής έκπληξης της φετινής χρονιάς.

Κάθε Τετάρτη & Πέμπτη, λίγο μετά τις 10 το βράδυ,                                    στο εστιατόριο Ριφιφί (απαραίτητη η κράτηση / Τ 210 3300237),               από την Τετάρτη 18 Μαρτίου, έως και την Πέμπτη 16 Απριλίου.

Λίγα λόγια για τον ‘ΚΟΚΟΡΑ’, το πρώτο θεατρικό σίριαλ

 unnamed (2)

Μετά από χρόνια άσκησης του βίτσιου να κρυφακούμε τους διπλανούς σε εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες, ταβέρνες, ΚΤΕΛ, πλατείες, αίθουσες αναμονής, ΙΚΑ και λοιπές δημόσιες υπηρεσίες, δημιουργήθηκε η δική μας –φανταστική- ιστορία κλειδαρότρυπας που διαδραματίζεται σε ένα εστιατόριο και σερβίρεται ‘ζεστή’ σε 4 αυτοτελή επεισόδια.

«Κόκορας» ή αλλιώς «αλέκτωρ», σημαίνει αρχικά τον υπερασπιστή, τον μαχητή (ρ. αλέξω = απομακρύνω, αποκρούω, υπερασπίζομαι) και μεταφορικά υποδηλώνει τον ερωτύλο και καρδιοκατακτητή άνδρα ή τον επιδεικτικό παλικαρά, έτοιμο για όλα! Ο δικός μας Κόκορας είναι ο Αργύρης. Ένας άντρας λίγο μετά τα 40. Και… η Κότα του είναι η Πόπη. Την βγάζει έξω για φαγητό μια στο τόσο, λοιπόν, και μας αφήνει να κρυφακούσουμε την προσπάθειά του να την πείσει για κάθε νέα του επιδίωξη.

 

Συντελεστές παράστασης:

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Τάσος Γερακίνης, Κατερίνα Παπαναστασάτου
Παίζουν: Νικόλας Κασάπης, Ελένη Δαφνή

Artwork αφίσας: TAF studios

Φωτογραφίες: Θανάσης Καλύβας

***

Ο ΚΟΚΟΡΑΣ | Επεισόδιο Νο 3: «Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ»

Έναρξη παραστάσεων > Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Λήξη παραστάσεων > Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Κάθε Τετάρτη & Πέμπτη, στις 10 το βράδυ

Διάρκεια παράστασης: 40’

Μόνο για 10 παραστάσεις, στο εστιατόριο Ριφιφί

(χωρίς διακοπή παραστάσεων την Μ. Εβδομάδα)

Είσοδος, χωρίς καμία έξτρα οικονομική υποχρέωση

Εστιατόριο Ριφιφί

Εμμανουήλ Μπενάκη 69 Α & Βαλτετσίου, Εξάρχεια

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 3300237

No comments