Η Angelika Dusk στο Gazarte

10 χρόνια μουσικής και έντονων συγκινήσεων για το Gazarte, και λίγο πριν φύγει ο χρόνος μια νέα καλλιτεχνική πρόταση έρχεται για να επιβεβαιώσει την ποιότητα του προγράμματός του.

Η Angelika Dusk ανεβαίνει για πρώτη φορά στη σκηνή του Roof Stage του Gazarte για να ξεδιπλώσει τις καινούριες πτυχές της rock προσωπικότητάς της εξερευνώντας νέα καλλιτεχνικά μονοπάτια, την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου.
To live θα ανοίξουν οι Amnesia Pills, ένα νέο αγγλόφωνο συγκρότημα της Αθηναϊκής μουσικής σκηνής που κάνει αισθητή την παρουσία του. Με βασικές επιρροές κυρίως από την αγγλική εναλλακτική σκηνή και με ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις, οι Amnesia Pills, που το Νοέμβριο κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single, “Dance Me”, από την Feelgood Records, με τη synth pop των ‘80s να συναντάει τον σύγχρονο alternative ήχο, θα «συνομιλήσουν» εκ νέου με το κοινό τους.

Edgy, sexy, hard ήχος, σαγηνευτική σκηνική παρουσία συνθέτουν το σκηνικό των live της Angelika, που αυτή τη φορά θα παντρευτούν με την pop διάθεση των Amnesia Pills σε ένα ιδιαίτερο live.

 

INFO

GAZARTE ROOF STAGE

 

ANGELIKA DUSK

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου

Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 8 ευρώ

Ώρα έναρξης: 22:00

 

Angelika Dusk (φωνή, πλήκτρα)

 

Με τους:

Φώτη Βαγενά (κιθάρα)

Πέτρο Βασιλιάδη (μπάσο)

Γιώργο Κουρέλη (πλήκτρα)

Φωτεινή Κωστοπούλου (φωνητικά)

Ντένη Παναγιωτίδη (τύμπανα)

 

Μάνος Στάγιας (ηχολήπτης)

 

Photo credits Angelika Dusk: Wolf James, Μαρία Μαρκεζη

 

Amnesia Pills:

B-Sun (Γιώργος Μπίλιος) – φωνή,

Jo (Γιώργος Βασιλάτος) – κιθάρες,

Σταύρος Πηλαδάκης – πλήκτρα,

Στέφανος Ζακόπουλος – τύμπανα

Man (Νικόλας Παπαχρονόπουλος) – μπάσο.

 

*** Τα εισιτήρια είναι θεάματος & δεν περιλαμβάνουν ποτό