Η Φωτεινή Βελεσιώτου στη Τεχνόπολη του Δ. Αθηναίων

 ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 9μ.μ

Μαζί της στη σκηνή το βράδυ αυτό οι: 

Eυγένιος Δερμιτάσογλου – Παντελής Θαλασσινός – Λιζέτα Καλημέρη Μίνως Μάτσας – Μανώλης Μητσιάς – Γιώτα Νέγκα

Μίλτος Πασχαλίδης– Σταύρος Σιόλας

Η Φωτεινή Βελεσιώτου στη πρώτη μεγάλη εξωστρεφή συναυλία της και με συντροφιά αγαπημένους φίλους  καλλιτέχνες και την εξαμελή ορχήστρα της  θα μας τραγουδήσει όλα αυτά που χρόνια  τώρα την έχουν μαγέψει.

Τραγούδια που άκουγε από μικρή και δοκίμαζε αργότερα στις παρέες και στους μικρούς χώρους που σχεδόν τραγουδούσε ιδιωτικά, αλλά και τραγούδια που ερμήνευσε στις δισκογραφικές της δουλειές και που τα τελευταία χρόνια την αποκάλυψαν στο ευρύ κοινό.

Με αφετηρία το 2008 και τη συνεργασία της με τον Γιώργο Καζαντζή και την Ελένη Φωτάκη με το τραγούδι “Μέλισσες” και φτάνοντας στο σήμερα και την πολύ πρόσφατη συνεργασία της με τον Μίνω Μάτσα και την Ελένη Φωτάκη και την ολοκληρωμένη δισκογραφική τους έκδοση που ήδη αποτύπωσε δύο μεγάλες επιτυχίες  τη “Στάχτη” και το ομώνυμο του άλμπουμ  “Είδα του τρελού τα κλάματα”, η Φωτεινή Βελεσιώτου σχεδιάζει για αυτή τη βραδιά να υπενθυμίσει κάποια τραγούδια από τα οποία ξεκίνησε τη δισκογραφική πορεία της αλλά και να ανατρέξει στα μεγάλα τραγούδια που την διαμόρφωσαν σαν ερμηνεύτρια, τραγούδια της Σωτηρίας Μπέλλου  και του Βασίλη Τσιτσάνη, του Άκη Πάνου και άλλων κλασσικών της εποχής, του Δήμου Μούτση, του Διονύση Σαββόπουλου  αλλά και του Νικόλα Άσιμου, του Σταμάτη Κραουνάκη και άλλων νεώτερων τραγουδοποιών.

Τη διεύθυνση της ορχήστρας και την ενορχήστρωση των τραγουδιών έχει αναλάβει ο Νίκος Παπαδογιώργος.

 

Info:

Ώρα έναρξης: 21.00

 

Οι τιμές εισιτηρίων είναι

10 ευρώ στην προπώληση

12 ευρώ ταμείο

14 ευρώ καθήμενοι (1000 άτομα)

 

 

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518, 210 3453548

[email protected]www.technopolis-athens.com

 

 

https://www.facebook.com/pages/Τεχνόπολις-Δήμου-Αθηναίων/115300882032

 

 

https://twitter.com/Technopolis2015

 

 

 http://instagram.com/technopolis_athens

 

Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

« Η Καπετάνισσα της Πάτμου»

Η Αναβίωση του εθίμου «Συνοδεία της εικόνας της Παναγίας του Γερανού στην Πάτμο στις 15 Αυγούστου με τα ψαροκάϊκα» χρονολογείται από το 1880 με βάση ...