“Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΚΑΙ Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ ” 28 Μαΐου στο Κερατσίνι & 29 Μαΐου στη Νίκαια

Το αριστουργηματικό παραμύθι των Αδερφών ΓΚΡΙΜ

“Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΚΑΙ Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ”  μετά την τεράστια επιτυχία τη χειμερινή σεζόν η παιδική σκηνή του ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ, συνεχίζει την καλοκαιρινή  περιοδεία.

Ο αγαπημένος των παιδιών ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ σκηνοθετήσει και διασκεύασε και έγραψε τους στοίχους των τραγουδιών, ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ έχει επιμελειθεί τη μουσική, ενώ χορευτικά το θίασο έχει καθοδηγήσει ο ΦΩΤΗΣ ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΟΣ, τα κοστούμια έχει σχεδιάσει η ΣΗΛΙΑ ΔΕΜΙΡΗ, ενώ την παράσταση φωτίζει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΖΑΙΟΣ.

 

“ΚΙΝ/ΘΕΑΤΡΟ ΣΕΛΕΠΙΤΣΑΡΙ”

(ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ)

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΜΑΙΟΥ – Ώρα 7.30μ.μ.

&

“ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ”

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΜΑΙΟΥ – Ώρα 7.30μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων: Παιδικό 6€ – Ενηλίκων 8€

Λίγα λόγια για το έργο:

“Το έργο βασίζεται σε μία γοητευτική ιστορία που έχουν γράψει οι Αδερφοί ΓΚΡΙΜ, γνωστοί για τις μεγάλες τους επιτυχίες στη συγγραφή παραμυθιών.

Το πασίγνωστο διαχρονικό παραμύθι για τον Πρίγκιπα που έγινε Βάτραχος, είναι εμπλουτισμένο με στοιχεία από την ελληνική μυθολογία. Μας ξανά φέρνει στα χρόνια της αθωότητας και μας θυμίζει έννοιες έννοιες όπως η δύναμη της φιλίας η σημασία της εσωτερικής ομορφιάς και της αγάπης!

Πρόκειται για μία παράσταση με μουσική χορό τραγούδι γέλιο θέαμα που σκοπό έχει την ευαισθητοποίηση των παιδιών σε διαχρονικές αξίες…”

 

ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ: ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΟΝΑΤΣΟΥ, Μύριαμ Χρονοπούλου, Μανώλης Κονταξάκης, Γιάννης Πισκιντζής, Βασίλης Μαμωνάς.