Η Παυλίνα Βουλγαράκη στη ΒΟΡΕΙΝΗ

0

 

«Η ζωή είναι λαβύρινθος με την έννοια πως δεν ξέρεις τι θα έρθει μετά, αν θα πας παρακάτω ή αν θα βρεθείς στο ίδιο σημείο ακριβώς που ήσουν. Ειδικά για ανθρώπους βαθιά συναισθηματικούς η ζωή είναι πολλοί Λαβύρινθοι (όπως λέει και το ομώνυμο τραγούδι μου) και όχι ένας. Οι λαβύρινθοι βέβαια έχουν είσοδο κι έξοδο…»  λέει μεταξύ άλλων στη συνέντευξή της, στη ΒΟΡΕΙΝΗ, η Παυλίνα Βουλγαράκη

Στο 66º φύλλο της εφημερίδας «ΒΟΡΕΙΝΗ»  υπάρχουν πολλά και ενδιαφέροντα θέματα. 

 «Ενώνουμε τη φωνή μας, την ψυχή μας, για να δίνουμε κάθε φορά χώρο στην καινούργια ελπίδα, χάρη στα τραγούδια των συνθετών και των στιχουργών που δεν μας κάνουν να ξεχνάμε, αλλά να θυμόμαστε, όπως έχει πει και ο Μίκης» μας είπε ο Γιώργος Νταλάρας στη συνέντευξη που μας παραχώρησε.

Με τον Πρόεδρο της ΔΕΜΑ  Αμάρ Ανταντί  συναντηθήκαμε πρόσφατα στην Πεσκάρα, την πόλη που θα διοργανώσει τους  πρώτους Θερινούς Μεσογειακούς  Αγώνες, όπου μεταξύ άλλων μας μίλησε  για την κρίση και τις επιπτώσεις της στον αθλητισμό, για τη χώρα μας αλλά και για τις επόμενες διοργανώσεις.

 «Η ζωή είναι λαβύρινθος με την έννοια πως δεν ξέρεις τι θα έρθει μετά, αν θα πας παρακάτω ή αν θα βρεθείς στο ίδιο σημείο ακριβώς που ήσουν. Ειδικά για ανθρώπους βαθιά συναισθηματικούς η ζωή είναι πολλοί Λαβύρινθοι (όπως λέει και το ομώνυμο τραγούδι μου) και όχι ένας. Οι λαβύρινθοι βέβαια έχουν είσοδο κι έξοδο…» μας λέει μεταξύ άλλων η Παυλίνα Βουλγαράκη. 

Με σχεδόν τριάντα χρόνια πείρας στη μαιευτική και τη γυναικολογία και είκοσι πέντε χρόνια ως ειδικός στην αντιμετώπιση της υπογονιμότητας, ο Κωνσταντίνος Πάντος μας μιλά για τις πτυχές της θεραπείας και της τεχνολογίας της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Ο Γκόραν Τόμιτς, γνωστός από την καριέρα του  ως ποδοσφαιριστής στην  ΑΕΚ και  τώρα πλέον ως προπονητής της Μπάξι στη μακρινή Κίνα και μάλιστα βραβευμένος, μας μιλάει  για το ποδόσφαιρο και φυσικά για την ΑΕΚ. 

Η Κατερίνα Αυγέρη, Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Διονύσου,  μετά τα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο εξάμηνο με το «σήριαλ των όρων παραχώρησης» των αθλητικών χώρων στα αθλητικά σωματεία, μας μίλησε για το  επίμαχο θέμα.

Ο Αχιλέας Κουρέπης, με αφορμή τη βράβευση των ανθρώπων του αθλητισμου,  μίλησε στη ΒΟΡΕΙΝΗ  για τον αθλητισμό και τη σημασία που δίνει η νέα δημοτική αρχή του δήμου Κηφισιάς. 

Στις σελίδες της Βορεινής η συνέχεια…

Καλό διάβασμα και μην ξεχνάτε την διαδικτυακή σας ενημέρωση μέσα από τοwww.voreini.gr και τη www.gefira.gr

1

No comments