Η Νατάσσα Μποφίλιου στην Πανεπιστημιούπολη Λευκωσίας

Η Προοδευτική Κ.Φ. για ακόμα μια χρονιά διοργανώνει την Μεγάλη Συναυλία Καλωσορίσματος των πρωτοετών φοιτητών για το νέο ακαδημαϊκό έτος. Παράλληλα ευχεται καλή νέα χρονιά στους παλιοετείς φοιτητές  και τους καλεί να απολαύσουν την  συναυλία.

Στις 13 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί συναυλία με την   Νατάσσα Μποφίλιου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Πανεπιστημιούπολη στην Αγλαντζιά, στο χώρο κοινωνικών δραστηριοτήτων. Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί στην φοιτητική τιμή των 12 Ευρώ προπώληση και 15 Ευρώ στην είσοδο.

Ύστερα από τις sold out παραστάσεις του χειμώνα που συζητήθηκαν όσο λίγες στην Αθήνα, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος ταξιδεύουν με την ξεχωριστή ΒΑΒΕΛ τους και στην Κύπρο!

ΒΑΒΕΛ είναι ο τίτλος του πολυαναμενόμενου νέου δίσκου τους που κυκλοφόρησε  επίσημα από την Feelgood Records στα τέλη Ιουνίου, αλλά και ο τίτλος των καλοκαιρινών τους συναυλιών, στις οποίες θα συστήσουν στους χιλιάδες θαυμαστές τους τα νέα τους τραγούδια.

Τραγούδια που δοκιμάστηκαν ήδη σε πολύ απαιτητικές συναυλιακές σκηνές, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις, αγαπήθηκαν πριν δισκογραφηθούν και αύξησαν κατακόρυφα την ανυπομονησία για την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ!

Από τη συναυλία δεν θα λείπουν όμως και όλες οι μεγάλες επιτυχίες της Νατάσσας Μποφίλιου καθώς και σοφά επιλεγμένες διασκευές σπουδαίων τραγουδιών, σε ένα συναρπαστικό πρόγραμμα που έκλεψε καθολικά τις εντυπώσεις κοινού και κριτικών την σεζόν που μας πέρασε.

Γιατί τελικά, όπως λένε η Νατάσσα, ο Θέμης και ο Γεράσιμος, «στη δική μας ΒΑΒΕΛ εξαργυρώνονται όλες οι γλώσσες, αρκεί να μιλάνε αληθινά. Ανυπομονούμε να σας ξεναγήσουμε στον καινούργιο μας κόσμο”.

Συνδεθείτε με το κανάλι της ΒΑΒΕΛ στο youtube: http://bit.ly/2a8EKVS ενώ μπορείτε να δείτε τι λέει η πιο δυναμική τριάδα του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού  για τη δημιουργία της  νέας τους μουσικής πρότασης εδώ: http://bit.ly/1sJOwTT

To άλμπουμ «Βαβέλ» είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες

και στα δισκοπωλεία

http://www.babelthealbum.com/