Η Λυδία Σέρβου στο Ίλιον Plus Τρίτη 29 Μαρτίου

Η Λυδία Σέρβου την Τρίτη 29 Μαρτίου θα βρίσκεται στο Ίλιον Plus για μια μοναδική εμφάνιση

Τραγούδια αγαπημένων δημιουργών του χθες και του σήμερα αλλά και νέα τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο της Λυδίας σε συνεργασία με τον Νεοκλή Νεοφυτίδη και τον Σταμάτη Χατζηευσταθίου συνθέτουν τη μουσική παράσταση της Λυδίας Σέρβου με τίτλο “Με άστατο ερωτικό”.

Παράλληλα θα ακουστούν και τραγούδια από το πρώτο cd της Λυδίας Σέρβου “Κάμε τον ύπνο σύννεφο” με τα ομορφότερα ελληνικά νανουρίσματα κορυφαίων δημιουργών όπως των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Λοΐζου,  Χρήστου Λεοντή, Βασίλη Δημητρίου, Λίνας Νικολακοπούλου, Νίκου Κυπουργού, Ηλία Λιούγκου, Γιώργου Θεοφάνους, Στέφανου Κορκολή και πολλών άλλων.

Φιλικά συμμετέχουν η Ηρώ Σαΐα και ο Σταμάτης Χατζηευσταθίου ενώ την επιμέλεια του προγράμματος και της ενορχήστρωσης έχει αναλάβει ο Νεοκλής Νεοφυτίδης.

Παρέα με τη Λυδία παίζουν οι μουσικοί Νεοκλής Νεοφυτίδης (πιάνο), Κυριάκος Γκουβέντας (βιολί), Δημήτρης Σιάμπος (κιθάρα), Θανάσης Σοφράς (μπάσο), Γιάννης Καραγιαννάκης (τρομπέτα) και Στράτος Σαμιώτης (κρουστά).

11

Τρίτη 29 Μαρτίου

Ίλιον Plus

Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17

Είσοδος: 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Ώρα έναρξης: 21.30

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2108824383, 6983600510

Νίκος Καρακαλπάκης – Πεφταστέρι

Ο Νίκος Καρακαλπάκης παρουσιάζει το δεύτερο single απo την πρώτη του προσωπική δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ό,τι μας ανήκει» που κυκλοφόρησε στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς ...