Ημέρα της Γυναίκας – Οnline προβολή «Zero Motivation»

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, η Πρεσβεία του Ισραήλ προσφέρει την ταινία «Zero Motivation», μια ιστορία τριών νεαρών γυναικών στρατιωτών που υπηρετούν τη στρατιωτική θητεία τους σε μια απομακρυσμένη βάση στην έρημο.

Για να δείτε την ταινία, κάνετε κλικ εδώ ή στον σύνδεσμο:

https://thematchfactory.privio.eu/viewing/fffdfffdfffd6c-11fffd-4375-bdfffd-22fffd796b67fffd

(δεν χρειάζεται κωδικός)

Η σκηνοθέτρια της ταινίας Talya Lavie θα είναι καλεσμένη μας για να συζητήσει ζωντανά με το κοινό, στις 8 Μαρτίου, ώρα 21:30, μέσω Zoom.

Για να παρακολουθήσετε τη συζήτηση, συντονιστείτε στη σελίδα Facebook της Πρεσβείας του Ισραήλ https://www.facebook.com/IsraelinGreece στις 21:30 ακριβώς.

Η ταινία είναι διαθέσιμη για 1.000 θεάσεις.

* * *

Zero Motivation

Ισραήλ, 2014, 127’

Στα εβραϊκά με ελληνικούς υπότιτλους

Σκηνοθεσία και παραγωγή: Τάλυα Λαβί

Σύνοψη:

H ιστορία τριών νεαρών γυναικών στρατιωτών που υπηρετούν τη στρατιωτική θητεία τους σε μια απομακρυσμένη βάση στην έρημο. Μέσα από τις ρεαλιστικές και σουρεαλιστικές διαδρομές τους στον λαβύρινθο της γραφειοκρατίας και τις αναταράξεις της εφηβείας, η ταινία μας δίνει μια κωμικοτραγική ματιά σε ορισμένες πτυχές της ισραηλινής κοινωνίας

”To ζεϊμπέκικο του λιμανιού” ΙΙ Νέο τραγούδι του Χαΐνη Δ. Αποστολάκη

Ένα ακόμη τραγούδι του Χαΐνη Δ. Αποστολάκη, σε εκτέλεση Θεόδωρου Κοτονιά από το δισκοβιβλίο του ”Ευτυχισμέναι Ημέραι” ΤΟ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ Του λιμανιού τα βήματα Πέφτουν βαριά τσεκούρια Γιατί τελειώνει ...