Ζωή Τηγανούρια (Παράταση παραστάσεων 14/02 Γυάλινο) “Μια Βεντάλια από Γυναίκες”

Η sold-out παράσταση της Ζωής Τηγανούρια στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο παίρνει παράταση και για αυτή τη Κυριακή 14 Φεβρουαρίου Ημέρα των ερωτευμένων.
Μια όμορφη παρέα από αξιόλογες γυναίκες – ερμηνεύτριες, χορεύτριες και μουσικούς μαζί με τη Ζωή Τηγανούρια, έφτιαξαν τη “Βεντάλια”:
Η μεσόφωνος Ελένη Βουδουράκη, η ηθοποιός και τραγουδίστρια Πολυτίμη Γιώτα, η πρωτοεμφανιζόμενη Βασιλική Στεφάνου και η αισθαντική Υακίνθη Λάγιου, η χορογράφος Αλίκη Μαυροειδή (Tango, Latin, Flamenco), η Belly-Dancer Αλεξάνδρα Φωτεινού, η Τζένη Σουλκούκη στο πιάνο, η Μιρέλλα Ρούτση στο τσέλο, η Ραλλία Φαφαλιού στο βιολί και οι νεαρές χορεύτριες Έλενα Λιναρδάκη και η Νίκη Δελή.
Η Ζωή Τηγανούρια επιλέγει αγαπημένα και πασίγνωστα τραγούδια όπου πρωταγωνιστεί η Γυναίκα. Ερμηνεύει με το μοναδικό της τρόπο συνθέσεις της, αλλά και μελωδίες από το διεθνές ρεπερτόριο. Δημιουργεί μουσικές γέφυρες με πολλές εναλλαγές, σε ένα καταπληκτικό μουσικό ήχο-θέαμα που δημιουργεί συναισθήματα χαράς και ευφορίας.
Από τη πρώτη νότα μέχρι το τελευταίο βήμα, η παράσταση φιλοδοξεί να αναδείξει το γυναικείο αισθησιασμό και ταμπεραμέντο, τη γυναίκα μάνα, κόρη, σύζυγο, επιχειρηματία, τη γυναίκα των γραμμάτων, των επιστημών, τη γυναίκα καλλιτέχνη…
Αποσπάσματα από τη παράσταση:
Τιμές:
Στο Μπαρ ποτό 12 €
Δεύτερο ποτό στο τραπέζι: Μπύρα 5 €, Κρασί 6 €, Ποτό 10 €
Φοιτητές, Άνεργοι, ΑΜΕΑ:
Είσοδος με ποτό στο μπαρ 10 €
Ελάχιστη κατανάλωση σε τραπέζι 18 €
Φιάλη Ποτό 100 € – Φιάλη Κρασί 50 €
Προπώληση εισιτηρίων:
Πληροφορίες – Κρατήσεις:
Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Λεωφόρος Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη,
Τηλ. 210 9315600