Ζωή Τηγανούρια-Βασιλική Στεφάνου στις “1002 Νύχτες”

Μετά την επιτυχημένη συνεργασία τους στις sold-out παραστάσεις της Ζωής “Μια βεντάλια από γυναίκες” και με αφορμή δύο συνθέσεις της (το “Καραβάνια” σε στίχους Σταύρου Σταύρου και το “Χίλιες Ζωές” σε στίχους Μαρίας Παπαδάκη) στη πρώτη  δισκογραφική δουλειά της Βασιλική Στεφάνου  ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα.
Η παράσταση αποτελείται από πλούσιο κλασικό Λαϊκό ρεπερτόριο μεγάλων Ελλήνων συνθετών και Παραδοσιακά απ’ όλη την Ελλάδα, χωρίς φυσικά να λείπουν οι συνθέσεις της Ζωής με τα περίτεχνα περάσματα στα αγαπημένα της Tango και Βαλκανικά καθώς και τα νέα τραγούδια της Βασιλικής.
Τη παράσταση πλαισιώνουν οι καταξιωμένοι μουσικοί Στέλιος Γενεράλης στα κρουστά, Κώστας Κωνσταντίνου στην κιθάρα και Νίκος Τσαχτίρης στο μπάσο.
Η Ζωή Τηγανούρια μέσα από την μουσική της ευαισθησία και εμπειρία, αγκαλιάζει διαρκώς νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες με συνθέσεις της και τους αναδεικνύει μέσα από τις παραστάσεις της.
Μία τέτοια πρωτοεμφανιζόμενη καλλιτέχνης είναι η Βασιλική Στεφάνου, που παρ’ όλο το νεαρό της ηλικίας της, έχει μεστή φωνή και στιβαρή λαϊκή ερμηνεία, όπως λέει χαρακτηριστικά η Ζωή…
Είσοδος: 5€
Έναρξη: 22:00 / Τηλ: 210-3317293
Καραϊσκάκη 10, Ψυρρή, από Ερμού 104