Εύα Λουκάτου & Σωτηρία Σουσάνη στο Cabaret Voltaire

Δυο ξεχωριστές μουσικές βραδιές υπόσχονται η Εύα Λουκάτου και η Σωτηρία Σουσάνη από τη σκηνή του Cabaret Voltaire, στο Μεταξουργείο, την Παρασκευή 8 & 22 Απριλίου.

Η Εύα, μετά από τρεις προσωπικές δουλειές και αρκετές συμμετοχές στη δισκογραφία ως συνθέτρια, στιχουργός και τραγουδίστρια, συναντήθηκε με τη Σωτηρία και υπογράφει τη μουσική και τους στίχους της πρώτης δισκογραφικής της δουλειάς. Εδώ, αξίζει να σημειωθεί ότι σε ένα από τα τραγούδια, τους στίχους έχει γράψει η Ρεβέκκα Ρούσση.

«Περάσαμε τόσο καλά στην προετοιμασία και στις ηχογραφήσεις», λένε  «και θέλουμε το ίδιο να κάνουμε μαζί και στη σκηνή. Να τραγουδήσουμε, να χαρούμε και να επικοινωνήσουμε μέσα από τη μουσική που τόσο πολύ αγαπάμε».

Ξεκινάνε λοιπόν τις ζωντανές τους εμφανίσεις σε ένα πρόγραμμα με αρκετές διασκευές σε γνωστά σε όλους μας ακούσματα, τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία της Εύας και δείγμα της δουλειάς που έρχεται.

Συνοδοιπόροι σ’ αυτό το μουσικό ταξίδι, δύο εξαίρετοι μουσικοί, ο Σταύρος Παργινός στο τσέλο και ο Στέλιος Φραγκούς στο πιάνο.

 

Δείτε το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Είμαι γυναίκα»

https://www.youtube.com/watch?v=GgnYjKc0ILU&spfreload=10

 

Cabaret Voltaire

Έναρξη: 22.00

Είσοδος: 5 ευρώ

Μαραθώνος 30 – Μεταξουργείο
Τηλ.: 2105227046