ΕΥΡΥΔΙΚΗ – “Εγώ, η Edith και ο Elvis… το μπλε ταξίδι!”

0

 

Η Ευρυδίκη, μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες της γενιάς της, πραγματοποίησε το 2014 τη μουσική παράσταση «Εγώ, η Edith και ο Elvis…το μπλε ταξίδι!».

Η παράσταση που έγινε με τη χορηγία της Swarovski Hellas, είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδα διατέθηκαν για τη στήριξη του οργανισμού W.I.N. Hellas που δραστηριοποιείται στον τομέα της πρόληψης και αντιμετώπισης της βίας κατά των γυναικών και έχει σαν σκοπό να προσφέρει κάθε είδους βοήθεια για την προστασία, θεραπεία και ενδυνάμωση γυναικών που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση.

Η Ευρυδίκη στην παράσταση αυτή ερμηνεύει μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του παγκόσμιου  ρεπερτορίου κάνοντας το δικό της ταξίδι παρέα με τους καλλιτέχνες που αγάπησε και θαύμασε και μέσα από τραγούδια που μας ταξιδεύουν στο χρόνο ενώνοντας το σήμερα με το χθές…

Τραγούδια των Edith Piaf, Elvis Presley, Jacques Brel, The Rolling Stones, Nina Simone κ.ά ζωντανεύουν στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου και μας μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή κάτω από τη σκηνοθετική ματιά του Κωνσταντίνου Ρήγου.

Το event μαγνητοσκοπήθηκε και κυκλοφορεί τώρα σε dvd από την 14 Music.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του dvd θα διατεθούν στην W.I.N. Hellas για τη στήριξη του τόσο σημαντικού έργου της!

TRACKLIST

 1. La Vie En Rose
 2. Somewhere Over The Rainbow
 3. Summertime
 4. L’ accordeoniste
 5. Que Sera Sera
 6. Amsterdam
 7. Pant It Black
 8. Bang Bang
 9. Feeling Good
 10. Proud Mary
 11. Hound Dog
 12. Blue Suede Shoes
 13. Can’t Help Falling In Love With You
 14. Love Me Tender
 15. In The Ghetto
 16. La Foule – Το Πλήθος
 17. Ne Me Quitte Pas
 18. Στο Ίδιο Βαγόνι
 19. Χρυσοπράσινο Φύλλο
 20. Ονειρεύομαι Ακόμα Μαμά

No comments

Νατάσσα Μποφίλιου Καλοκαίρι 2015

Πρόγραμμα καλοκαιρινής περιοδείας      Ενορχηστρώσεις:                                Επιμέλεια προγράμματος: ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ                  ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ   15  ΚΑΙ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ:  ΑΘΗΝΑ – ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ  « ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» 20  ΙΟΥΝΙΟΥ: ...