ΕΝΕΛΒΙ: Ιστοσελίδα ανάρτησης εκδηλώσεων για το βιβλίο

Έχοντας αποτελέσει το βασικό εργαλείο αναφοράς και ενημέρωσης για τις εκδηλώσεις της Ημέρας Βιβλίου 2016 και 2017, η ανανεωμένη ιστοσελίδα www.greekbookday.gr    παρουσιάζεται εκ νέου στο βιβλιόφιλο κοινό, με στόχο να αποτελέσει τον βασικό κόμβο προβολής των εκδηλώσεων που αφορούν το βιβλίο σε όλη την Ελλάδα.

Η ιστοσελίδα δίνει τη δυνατότητα στους δημιουργούς και επαγγελματίες του χώρου – συγγραφείς, βιβλιοπωλεία, βιβλιοθήκες, εκδοτικούς οίκους–  να αναρτούν τις εκδηλώσεις τους με όσες λεπτομέρειες οι ίδιοι επιθυμούν και να ενημερώνουν άμεσα το κοινό τους. Παράλληλα, οι αναγνώστες αποκτούν ένα σταθερό και εύχρηστο σημείο αναφοράς, στο οποίο θα βρίσκουν συγκεντρωμένες όλες τις εκδηλώσεις του βιβλίου και θα πληροφορούνται έγκυρα οτιδήποτε τους ενδιαφέρει (θέμα, τόπο, χρόνο, ομιλητές κλπ.)

Η ιστοσελίδα www.greekbookday.gr απευθύνεται προς όλους. Φιλοδοξία της είναι να  φέρει σε επαφή και να ενδυναμώσει τη σχέση συγγραφέων, εκδοτών, βιβλιοθηκών και βιβλιοπωλών με το κοινό που αγαπά το βιβλίο και παρακολουθεί τις δράσεις και εκδηλώσεις που διοργανώνονται γύρω από αυτό. Καλούμε τους συναδέλφους και τους βιβλιόφιλους να την αγκαλιάσουν και να την αξιοποιήσουν, ώστε να ενισχύσουμε την παρουσία και διάδοση του βιβλίου σε κάθε γωνιά της χώρας μας. Η σκυτάλη βρίσκεται στα χέρια μας.