Ελεωνόρα Ζουγανέλη & Φωτεινή Βελεσιώτου στην Ακτή Πειραιώς

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Φωτεινή Βελεσιώτου. Δυο διαφορετικές φωνές, δυο διαφορετικές γυναίκες,  μια απρόσμενη αλλά απόλυτα ταιριαστή συνάντηση επί σκηνής!

Δυο μοναδικές φωνές, δυο πολύ σημαντικές ερμηνεύτριες που ενώ φαινομενικά δεν έχουν κοινά, μοιράζονται την ίδια αγάπη και πάθος για το καλό ελληνικό τραγούδι, πάθος που θα τις φέρει μαζί στη σκηνή της Ακτής Πειραιώς από τη Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015 και κάθε Παρασκευή και Σάββατο. 

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, μια από τις σημαντικότερες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής  που ξέρει να βάζει ψηλά τον πήχη και να τον ξεπερνάει κάθε φορά,  θα συμπράξει με την Φωτεινή Βελεσιώτου, τη ροκ ρεμπέτισσα όπως την αποκαλούν πολλοί, με τη δωρική, χαρακτηριστική και ιδιαίτερη φωνή της σε ένα πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένα κλασσικά τραγούδια, επιλογές από τη προσωπική δισκογραφία και των δυο και παντρέματα φωνών σε μια συνεργασία γεμάτη εκτίμηση, αλήθεια, εμπιστοσύνη και αγάπη.

Μαζί τους επί σκηνής και ο Δημήτρης Υφαντής, που με την καθάρια φωνή και ψυχή του θα μας ταξιδέψει σε γνωστά παραδοσιακά μουσικά μονοπάτια.

Από τη Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η Φωτεινή Βελεσιώτου και ο Δημήτρης Υφαντής στην ΑΚΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, πλαισιωμένοι από μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών.  Μαζί τους οι: Νίκος Καλαντζάκος: πλήκτρα, Νίκος Πασσαλίδης: έγχορδα, Γιώργος Καραμφίλης: μπουζούκι, Δημήτρης Μπαρμπαγάλας: κιθάρες, Ντίνος Χατζηιορδάνου: ακορντεόν, Παρασκευάς Κίτσος: Μπάσο,   Γιάννης Αγγελόπουλος: Τύμπανα, Γιώργος Κοτσίνης: κλαρίνο. 

Σκηνοθεσία: Αργυρώ Χιώτη

Κείμενα: Θανάσης Αλευράς

Ενορχηστρώσεις: Νίκος Καλαντζάκος

Σχεδιασμός φωτισμού: Περικλής Μαθιέλης

Σχεδιασμός Ήχου: Αργύρης Λιανός, Brian Coon

Σκηνογραφία: Κωνσταντίνος Ζαμάνης

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Οργάνωση παραγωγής: Κατερίνα Παπαδοπούλου

 

Ακτή Πειραιώς:

Πειραιώς 178 & Λαμίας 4, Ταύρος

Τηλ. 210 3418020/www.aktipireos.gr

Ώρα έναρξης: 11.00

Είσοδος με ποτό: 15€

Φιάλη ποτού: 130€

Φιάλη λευκό κρασί: 65€

Φιάλη κόκκινο κρασί: 75€

Χρυσές Σφαίρες 2019 – Oι μεγάλοι νικητές: «Bohemian Rhapsody», «Vice: Ο δεύτερος στην ιεραρχία» και «Η Ευνοούμενη»

Σε μια λαμπερή τελετή που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείοBeverly Hilton στην Καλιφόρνια με παρουσιαστές τη Σάντρα Ο και τον Άντι Σάμπεργκ, απονεμήθηκαν οι 76ες Χρυσές ...