Εκδήλωση απονομής των Κορφιάτικων Θεατρικών Βραβείων 2017-2018

Η Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης διοργανώνει  πάρτι στον  χώρο του θεάτρου «Χυτήριο» την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 21.00, με αφορμή για την οικονομική ενίσχυση για την εκδήλωση απονομής των Κορφιάτικων Θεατρικών Βραβείων 2017-2018.

Με το σύνθημα της βραδιάς «Συμμετέχεις, γιατί τα βραβεία είναι δικά σου», ο θεσμός της Ακαδημίας που φέτος συμπληρώνει 37 χρόνια ενεργής παρουσίας στην θεατρική ζωή της χώρας, προσκαλεί το φιλοθεάμον κοινό να στηρίξει με την παρουσία του την εμπνευσμένη αυτή πρωτοβουλία.

Η συνεστίαση που θα πραγματοποιηθεί στη αυλή του θεάτρου «Χυτήριο», θα περιλαμβάνει μπουφέ με εδέσματα και κρασί, ενώ η μουσική και ο χορός θα κρατήσουν αμείωτο το όμορφο κλίμα της βραδιάς, με την τιμή εισόδου να ορίζεται στα 20 ευρώ κατ΄ άτομο.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Ευαγγελία Βλάχου. Κατά την διάρκεια της βραδιάς, θα τραγουδήσουν γνωστοί καλλιτέχνες και συγκροτήματα, ενώ οι εκπλήξεις θα είναι το αποκορύφωμα της βραδιάς, πριν την 37η απονομής των Κορφιάτικων Θεατρικών Βραβείων που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018. Σας περιμένουμε όλους στο «Χυτήριο» για να περάσουμε μια όμορφη βραδιά, αφιερωμένη στην τέχνη και στον πολιτισμό!