Εισπρακτικό ρεκόρ για τους ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ: Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΣ

Όπως και στην Αμερική, έτσι και στην ελληνική αγορά, η τρίτη ταινία των ΕΚΔΙΚΗΤΩΝ: Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΣ, που συγκέντρωσε σύσσωμο το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel εναντίον του Thanos, κατάφερε να πετύχει ένα τεράστιο εισπρακτικό άνοιγμα και να σπάσει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Για την ακρίβεια, η ταινία συγκέντρωσε πανελλαδικά 150.496 εισιτήρια σε 207 αίθουσες μέσα σε 4 μέρες προβολής (μαζί με τα night previews της Τετάρτης), κάνοντας έτσι το καλύτερο άνοιγμα για ταινία του Marvel Cinematic Universe μέχρι και σήμερα, και καθιστώντας το ως το πρώτο υπερ-ηρωικό opening της τελευταίας δεκαετίας (ξεπερνώντας ακόμα και το άνοιγμα του Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει), ενώ κατακτάει και τον τίτλο του καλύτερου ανοίγματος για τον μήνα Απρίλιο όλων των εποχών στην Ελλάδα. Επίσης, η ταινία αποτελεί το καλύτερο άνοιγμα τετραημέρου μετά από αυτό του Spectre του 2015.

Οι Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας συνεχίζονται δυναμικά στις αίθουσες σε μια περιπέτεια με την πλέον απόλυτη και πιο θανατηφόρα αναμέτρηση όλων των εποχών. 

Σύνοψη:

Οι Εκδικητές και οι σύμμαχοι τους συνεχίζουν να προστατεύουν τον κόσμο από απειλές που κανένας άλλος δεν μπορεί να χειριστεί, αλλά μία πολύ πιο σκοτεινή δύναμη έχει εξαπολυθεί: o Thanos.
Ο απόλυτος κυρίαρχος της κακής φήμης διαγαλαξιακά δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα για να αποκτήσει τους έξι λίθους της αιωνιότητας
προκειμένου να κάνει δική του την εξουσία ολόκληρου του σύμπαντος και φυσικά της ανθρωπότητας.
Οι Εκδικητές συστήνουν μία ομάδα με μέλη από όλο το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel και όλοι μαζί οι υπερήρωες πρέπει να θυσιάσουν πολλά περισσότερα από κάθε άλλη φορά,
σε μία προσπάθεια να νικήσουν τον πανίσχυρο Thanos πριν επιτεθεί και καταστρέψει ολόκληρο το σύμπαν.

Trailer
https://youtu.be/w99lJPm9h7M

 

Στους κινηματογράφους από την Feelgood και σε 3D