Δείτε το επίσημο trailer και την αφίσα της ελληνικής ταινίας Do It Yourself

Μια Crime/Comedy ταινία με επίκεντρο έναν λαβυρινθώδη κόσμο που λανσάρεται ως πραγματικός, με τον βαρύγδουπο τίτλο «Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα», ενώ στην πραγματικότητα η ιστορία είναι τόσο φανταστική όσο και οι – ας πούμε – μονόκεροι. Μια ιστορία για ανθρώπους, επηρεασμένους από την ποπ κουλτούρα περισσότερο από όσο θα έπρεπε, που δεν παίρνει υποχρεωτικά στα σοβαρά τον εαυτό της, αλλά σέβεται απόλυτα τον θεατή της.

Δείτε το trailer της ταινίας: https://youtu.be/u0e_mVlcjoQ

8 Μαρτίου στους κινηματογράφους από την ODEON

 unnamed (2)

 

Λίγα λόγια για την ταινία

Ο Άλκης, ένας μικροαπατεώνας, συμφωνεί να πρωταγωνιστήσει σε ένα viral βίντεο, που έχει σκοπό να αποκαταστήσει τη δημόσια εικόνα του  Δανιήλ Μπεζεριάνου, ενός παράνομου επιχειρηματία. Όταν συνειδητοποιεί ότι οι συνεργοί του, Πέτρος και Ιωάννα σκοπεύουν να τον σκοτώσουν, έχει μερικές μόνο ώρες για να αποδράσει από το στούντιο ταινιών πορνό που είναι παγιδευμένος. Το DIY είναι μια μαύρη κωμωδία που προσποιείται πως είναι ένα ακόμα από αυτά τα “fake news” που κατακλύζουν το newsfeed μας, αυτά που υποστηρίζουν πως η γη είναι επίπεδη και η προσσελήνωση στο φεγγάρι σκηνοθετήθηκε από τον Kubrick. Πρόκειται για μία ανατρεπτική ταινία σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Τσιλιφώνη, η οποία  προσπαθεί μέσα από έναν ιδιαίτερο τρόπο να μιλήσει για την παράλογη εποχή στην οποία βρισκόμαστε.

 

Στοιχεία για την ταινία:

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τσιλιφώνης

Ηθοποιοί: Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Μάκης Παπαδημητρίου, Μυρτώ Αλικάκη, Αργύρης Ξάφης, Πάνος Κορώνης, Θέμης Πάνου, Χρήστος Λούλης

Είδος: Crime/Comedy