Δείτε πρώτοι το Rogue One: A Star Wars Story

Ένα χρόνο μετά τον παγκόσμιο θρίαμβο του Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνά, που κατάφερε να ανοίξει με 137.000 σε 163 ελληνικές αίθουσες το πρώτο τετραήμερο προβολής και να ξεπεράσει τα 480.000 εισιτήρια πανελλαδικά και στην Κύπρο, η LucasFilm επιστρέφει με το Rogue One: A Star Wars Story, την πρώτη αυτόνομη ταινία Star Wars.

Σε μια εποχή συγκρούσεων, μια ομάδα από απρόσμενους ήρωες ενώνει τις δυνάμεις της σε μία αποστολή να κλέψει τα σχέδια του Death Star, του απόλυτου εργαλείου καταστροφής της Αυτοκρατορίας. Αυτό το κομβικό γεγονός στο χρονοδιάγραμμα των Star Wars φέρνει κοντά συνηθισμένους ανθρώπους που καλούνται να κάνουν ασυνήθιστα πράγματα και, έτσι, να υπηρετήσουν κάτι πολύ μεγαλύτερο από τους ίδιους.

Σε σκηνοθεσία του Gareth Edwards και με ένα πολυσυλλεκτικό καστ (Felicity Jones, Diego Luna, Mads Mikkelsen, Forest Whitaker) το Rogue One: A Star Wars Story θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες από την Feelgood στις 15 Δεκεμβρίου και σε 3D.

Η προπώληση των εισιτήριων στους κινηματογράφους θα ξεκινήσει την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, για να μπορέσουν οι φανατικοί πιστοί της Αυτοκρατορίας να εξασφαλίσουν νωρίτερα την θέση τους. Οι Έλληνες θεατές θα έχουν όμως και την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ταινία νωρίτερα από την Αμερική (όπου η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 16 Δεκεμβρίου) με μεταμεσονύκτιες προβολές σε επιλεγμένους κινηματογράφους, δηλαδή από την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου μετά τα μεσάνυχτα, σε πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Παράταση προθεσμίας για τις προσκλήσεις του Μητρώου Πολιτιστικών Φορέων και για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και των δράσεων «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός»

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού αντιλαμβανόμενο τις δυσκολίες που προέκυψαν, εξαιτίας των επιπτώσεων της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε τη χώρα, παρατείνει την προθεσμία αποδοχής αιτημάτων ...