Δήμητρα Γαλάνη,Ελένη Τσαλιγοπούλου,Γιώτα Νέγκα στο Λονδίνο

Η Ark4Art και η PROSPERO παρουσιάζουν τη Δήμητρα Γαλάνη, την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τη Γιώτα Νέγκα στις 6 Φεβρουαρίου στο Barbican σε μία μεγάλη συναυλία στο Λονδίνο.

Η εταιρεία Prospero σε μια προσπάθεια παρουσίασης και προώθησης συναυλιακών προτάσεων των καλλιτεχνών που εκπροσωπεί σε καταξιωμένους χώρους και του εξωτερικού, συνεργάζεται με τη νέα, αλλά δυναμική εταιρεία Αrk4Art με έδρα στο Λονδίνο, ενώνοντας τις δυνάμεις τους σε συμπαραγωγές υψηλών προδιαγραφών, σε ένα θέατρο καταξιωμένο όπως το Barbican, στη σκηνή του οποίου ελάχιστοι Έλληνες καλλιτέχνες έχουν παρουσιάσει το έργο τους μέχρι σήμερα.

Οι τρεις σπουδαίες ερμηνεύτριες ένωσαν τις φωνές τους για πρώτη φορά το χειμώνα που μας πέρασε, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα βασισμένο στο λαϊκό τραγούδι. Το αποτέλεσμα ήταν μία σειρά μαγικών παραστάσεων που αγκαλιάστηκαν από το κοινό, έγιναν sold out, γνώρισαν αλλεπάλληλες παρατάσεις και μία άκρως πετυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία.
O θρίαμβος λοιπόν συνεχίζεται και εκτός Ελλάδος με πρώτη στάση στο Λονδίνο!

Στο πρόγραμμα αυτό όλα και όλοι έχουν λόγο: Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Τσιτσάνης, Παπαϊωάννου, Ξαρχάκος, Λοΐζος, Ζαμπέτας αλλά και Πάνου, Καλδάρας, Μητσάκης, Μούτσης, Σπανός, Νικολόπουλος. Δίπλα στους μεγάλους δημιουργούς, σμυρναίικα  αλλά και παραδοσιακά και σύγχρονα τραγούδια βρίσκουν τη θέση τους με τρόπο απλό, μαγικό.

Οι τρεις κυρίες, με χαρά και μεγάλο σεβασμό τραγουδούν αυτά που διατηρεί μέσα μας η μνήμη, τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο, στις αυθεντικές τους εκτελέσεις αλλά και διασκευασμένα.

Μαζί τους στη σκηνή και η ομάδα των 9 εξαιρετικών μουσικών που ενώνει την Ανατολή με τη Δύση, το κανονάκι με την ηλεκτρική κιθάρα, τους πολιτισμούς που φέρουν και δένουν τα τραγούδια μεταξύ τους.

«Κάθε μας παράσταση θέλουμε να είναι μια γιορτή»! Αυτό μας υποσχέθηκαν με μια φωνή και αυτό θα κάνουν και στο Barbican, στο Λονδίνο.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Γιαννακόπουλος Σεραφείμ (ντραμς)
Διαμαντής Αργύρης (κρουστά)
Κατσίκης Νίκος (μπουζούκι, τζουρά)
Κωνσταντίνου Θωμάς (ούτι, λαούτο, μπουζούκι)
Μάνεσης Σπύρος (πιάνο)
Προβής Στέλιος (μπάσο)
Τσαρδάκας Απόστολος (κανονάκι, μπαγλαμά)
Χατζηκωνσταντίνου Σπύρος (generic κιθάρες)
Χατζησταύρου  Αριστείδης (generic κιθάρες)

Επιμέλεια Προγράμματος: Μαργαρίτα Μυτιληναίου,
Δήμητρα Γαλάνη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιώτα Νέγκα,

Ηχολήπτης: Γιώργος Βουδαντάς
Ηχολήπτης σκηνής: Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Φωτισμοί: Μαρία Αθανασοπούλου
Φωτογραφία αφίσας: Τάσος Βρεττός
Φωτογραφία live: Γιάννης Μαργετουσάκης
Artwork αφίσας: Κωνσταντίνος  Γεωργαντάς

BARBICAN 
ΛΟΝΔΙΝΟ

Οι πόρτες ανοίγουν : 18.15
ώρα έναρξης: 19.00

Τιμές Εισιτηρίων από 25 λίρες

Προπώληση

www.ark4art.com

Πληροφορίες : 2107258901

Έναρξη Εβδομάδας Καναδικού Κινηματογράφου

Στην τελετή έναρξης της Εβδομάδας Καναδικού Κινηματογράφου (2-8 Φεβρουαρίου, Ταινιοθήκη της Ελλάδας) παρευρέθηκε  χθες βράδυ η υπουργός πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου. Την υπουργό, υποδέχθηκε ο πρέσβης ...