Γιώργος Καστρουνής «ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ-Η Κόκκινη Συλλογή» – νέο βιβλίο από τις εκδόσεις ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ

0
Το νέο βιβλίο του συγγραφέα και εκδότη Γιώργου Καστρουνή, με τίτλο: 
«ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ-Η Κόκκινη Συλλογή»
 
 
«Υπάρχουν κάποια πάθη τόσο δυνατά, που δεν μπορεί παρά να είναι αρετές»
Albert Camus
 
Το ατέρμονο παιχνίδι εξουσίας και η συναισθηματική διελκυστίνδα ανάμεσα στα δύο φύλα, οι ατελέσφοροι έρωτες, τα ασίγαστα πάθη και οι ανεκπλήρωτες προσδοκίες είναι μερικά μόνο από τα θέματα που πραγματεύεται το πρώτο βιβλίο-λεύκωμα «Μυστικά Γυναικών – Η Κόκκινη Συλλογή»  (από τις Εκδόσεις ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ) του Γιώργου Καστρουνή.

Ζευγάρια που ερωτεύονται, πλήττουν ή διαπληκτίζονται. Άνθρωποι που διεκδικούν πόντους στο αιώνιο παιχνίδι εξουσίας των δύο φύλων, διασταυρώνουν τα ξίφη τους επί χάρτου στο νέο βιβλίο του συγγραφέα. Άντρες και γυναίκες συζητούν και πράττουν, πότε με διάθεση χιουμοριστική και πότε με διάθεση φιλοσοφική, χωρίς σεμνοτυφία αλλά με συναίσθημα, χωρίς φόβο αλλά με πάθος. Πόλεμος ή συμφιλίωση, συναίνεση ή σύγκρουση;…
Εσείς θα κρίνετε, μόλις το διαβάσετε!…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΡΟΥΝΗΣ

Συγγραφέας

unnamed (1)

Ο Γιώργος Καστρουνής γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της

Αιγύπτου. Σπούδασε οικονομικές επιστήμες (Bachelor of Arts)

στην Αγγλία στο Kingston University. Στη συνέχεια ακολούθησε

μεταπτυχιακές σπουδές στα Οικονομικά (Master of Arts)

στο London School of Economics στην Αγγλία και στο

New School for Social Research της Νέας Υόρκης.

Η αγάπη του όμως για το θέατρο τον ώθησε να σπουδάσει

Υποκριτική και Σκηνοθεσία στο American Academy of Dramatic

Arts στη Νέα Υόρκη. Συνέχισε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο

της Βόρειας Ντακότα (North Dakota State University) στην Αμερική, όπου και απέκτησε το πτυχίο Master of Arts στις Θεατρικές Τέχνες.

Η ενασχόλησή του με τη συγγραφή και το θέατρο άρχισε το 1981. Κείμενά του έχουν δημοσιευθεί κατά καιρούς σε εφημερίδες και λογοτεχνικά περιοδικά. Το 2008 εξέδωσε ένα λεύκωμα / gift book («ΕΡΑΣΤΕΣ – Ιστορίες και Εικόνες») με τις Εκδόσεις Καλέντη. Το 2010 και το 2012 εξέδωσε δυο βιβλία-ημερολόγια για το 2011 και το 2013, αντίστοιχα, με τις Εκδόσεις Κοντύλι και με τίτλο «ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ». Επιπλέον, έχει γράψει θεατρικά έργα τα οποία έχουν παιχτεί από πανεπιστημιακές θεατρικές ομάδες καθώς και από ερασιτεχνικούς και επαγγελματικούς θιάσους στην Αμερική και στην Ελλάδα. Έχει επίσης συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις ως ηθοποιός και ως σκηνοθέτης, και σε κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές ως ηθοποιός.

Από το 1992, είναι διευθυντής του Κέντρου Ξένων Γλωσσών «ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ» (www.amfitheatron.gr) με παραρτήματα στον Πειραιά και στην Καισαριανή. Το 2009 πραγματοποίησε ένα όνειρο ζωής. Δημιούργησε τη Θεατρική Σκηνή «ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ» (www.amfitheatrikiskini.gr) για παιδιά και ενήλικες, επίσης στον Πειραιά και στην Καισαριανή. Τέλος, το 2014, ίδρυσε τον δικό του εκδοτικό οίκο (Εκδόσεις ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ). Τα «Μυστικά Γυναικών – Η Κόκκινη Συλλογή» είναι το πρώτο βιβλίο που εκδίδει με τις δικές του εκδόσεις.

 

 ISBN 978-960-93-6449-2 |Γιώργος Καστρουνής, ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ – Η Κόκκινη Συλλογή |Πρώτη έκδοση 2014
© Εκδόσεις Αμφιθέατρο 2014 | τηλ. 210 411 4650, 210 413 0996 |e-mail:[email protected]|www.amfitheatron.gr
www.facebook.com/georgekastrounissygrafeasekdotis | Σχεδιασμός Έκδοσης:Ελπίδα Χατζηκωνσταντή elpidaCh@gmail.com
Επιμέλεια – Διόρθωση: Συλβί Ρηγοπούλου esperides[email protected]gmail.com | Εκτύπωση – ΒιβλιοδεσίαΛυχνία Α.Ε. www.lyhnia.com
Φωτογραφία εξωφύλλου: ©Alina Cardiae/ Photography/shutterstock.com

No comments