Γιάννης Αγγελάκας – Λύκοι Live

Η Feelgood Entertainment ανακοινώνει  τη συνεργασία της με τον Γιάννη Αγγελάκα και την Alltogethernow. Οι πρώτες κυκλοφορίες αυτής της συνεργασίας, που αποτελούν και τον προπομπό του νέου  άλμπουμ του Γιάννη Αγγελάκα το οποίο αναμένεται το φθινόπωρο,  έρχονται με τις επανεκδόσεις  των δύο συλλογών κειμένων του, «Σάλια, Μισόλογα και Τρύπιοι Στίχοι» και «Πως τολμάς και νοσταλγείς, τσόγλανε;», καθώς και με την ανέκδοτη ως τώρα κυκλοφορία της συναυλίας «Λύκοι Λάιβ Στο Ολύμπιον» σε CD και LP.

ΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ

Πιο συγκεκριμένα, η έκδοση «Σάλια, Μισόλογα και Τρύπιοι Στίχοι» θα κυκλοφορήσει στην ίδια συσκευασία με το CD «Λύκοι Λάιβ Στο Ολύμπιον», ενώ το «Πως τολμάς και νοσταλγείς, τσόγλανε;» μαζί με το CD «Πότε θα φτάσουμε εδώ» (Γιάννης Αγγελάκας και Νίκος Βελιώτης).

Τα βιβλία θα είναι διαθέσιμα σε προνομιακή τιμή σε όλα τα δισκοπωλεία και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία. Το βινύλιο «Λύκοι Λάιβ Στο Ολύμπιον» θα κυκλοφορήσει ξεχωριστά.

 

«Σάλια, Μισόλογα και Τρύπιοι Στίχοι» (βιβλίο) & «Λύκοι  Λάιβ Στο Ολύμπιον» (CD)

«Πως τολμάς και νοσταλγείς, τσόγλανε;» (βιβλίο) – «Πότε Θα Φτάσουμε Εδώ» (CD)

«Λύκοι  Λάιβ Στο Ολύμπιον» (LP)

 

Οι κυκλοφορίες θα είναι διαθέσιμες προς πώληση στις ακόλουθες συναυλίες του Γιάννη Αγγελάκα, κατόπιν σε όλα τα δισκοπωλεία και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία.

 

2/9 – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΛΙΜΑΝΙ

12/9 – ΑΘΗΝΑ, ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ

 

Βασίλης Τσαμπρόπουλος: Ευρωπαϊκή Περιοδεία 2016

Ένα μουσικό πρόγραμμα που ταξιδεύει στον κόσμο, ενώνοντας τους ήχους διαφορετικών πολιτισμών. Ο συνδυασμός ενός διεθνώς αναγνωρισμένου δεξιοτέχνη πιανίστα και μίας μοναδικής γυναικείας φωνής του ...