ΒΑΪΑΝΑ – 22 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι της Κυριακής στα Village Cinemas @ The Mall Athens η πρεμιέρα της ταινίας ΒΑΪΑΝΑ, που κυκλοφορεί στις αίθουσες την προσεχή Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου.

Η υποψήφια για δυο Χρυσές Σφαίρες ταινία (καλύτερου τραγουδιού και ταινίας κινουμένων σχεδίων) της Disney έφερε αέρα Πολυνησίας στην καρδιά του αθηναϊκού χειμώνα, με τον Μιχάλη Κουϊνέλη (Stavento) και τη Μαρίνα Σάττι, που δάνεισαν τις φωνές στον Μάουι και στην Βαϊάνα αντίστοιχα, να δίνουν το παρόν. Οι δυο ερμηνευτές υπέγραψαν τις κούκλες που έφεραν τις μορφές των χαρακτήρων τους, φωτογραφήθηκαν με τους μικρούς θεατές και παρακολούθησαν τις περιπέτειες της ΒΑΪΑΝΑ μαζί με το κοινό.

 

Σύνοψη
Οι δημιουργοί των Ψυχρά και Ανάποδα και Ζωούπολη παρουσιάζουν μια επική ταινία που ανοίγει πανιά στα αχαρτογράφητα νερά του Ειρηνικού Ωκεανού. Με πρωταγωνίστρια μια τολμηρή έφηβη με πάθος για τον απαγορευμένο ωκεανό και συνοδοιπόρο τον πληθωρικό ημίθεο Μάουι, η νέα ταινία των Walt Disney Animation Studios θα μας ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο της Ωκεανίας παρέα με μυθικά πλάσματα και πολλούς αξέχαστους χαρακτήρες – από τον επιβλητικό αρχηγό μιας αρχαίας φυλής  μέχρι ένα εγωκεντρικό παραφορτωμένο καβούρι. Εντυπωσιακά εφέ, καταιγιστική δράση, τραγούδια, συγκίνηση και γέλιο είναι όλα εκείνα που θα κάνουν τη Βαϊάνα και τον μαγικό της κόσμο την επόμενη κλασική ταινία κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια.

Για πολλές γενιές, ένας φιλήσυχος λαός ζει σε ένα νησί του Ειρηνικού. Πέρα από τον ύφαλο όμως παραμονεύει ένα μεγάλο κακό. Ο θρύλος μιλάει για έναν ήρωα που θα ταξιδέψει για να βρει τον ημίθεο Μάουι. Αυτή είναι η ιστορία  της Βαϊάνα που θα αναλάβει την επικίνδυνη αποστολή για να σώσει τον λαό της.

 

22 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood

Trailer: