Αντώνης Μιτζέλος-Julie Massino-Στέλιος Μαγαλιός rock Friday @ HolyWood stage

Για μια μόνο παράσταση στο Holy Wood Stage 

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες ηλεκτρικούς κιθαρίστες και συνθέτης, ιδρυτικό μέλος της θρυλικής ροκ μπάντας Τερμίτες, ο Αντώνης Μιτζέλος προτείνει μια νέα ηλεκτρική rock παράσταση, μαζί με την μοναδική Julie Massino και τον νεότερο εκρηκτικό Στέλιο Μαγαλιό.

Ο Αντώνης επιλέγει αγαπημένα τραγούδια που έχει γράψει ο ίδιος, με πολιτικό στίχο, ενίοτε και ερωτικό, πάντα με ένταση, που έχουν γεμίσει στάδια και έχουν συγκινήσει χιλιάδες fans, ενορχηστρωμένα με σύγχρονη ροκ αισθητική, παρέα με νέους ταλαντούχους μουσικούς.  Ψυχή Βαθιά και Βασίλισσα της σιωπής,  Φύλακας Άγγελος και Πόσο σε θέλω,  θα τα ακούσουμε με γκάζια και ψυχή και βεβαίως συμμετέχοντας!

Μαζί του, σε αγαπημένες επιλογές από το ξένο ρεπερτόριο, η Julie Massino, η Φωνή, όπως την χαρακτήρισε η εφημερίδα Variety στην Ν. Υόρκη όταν ξεκίνησε την διεθνή καριέρα της  διακρινόμενη δίπλα στην Ertha Kitt, αργότερα στην Ελλάδα καθηγήτρια των γνωστότερων ελλήνων τραγουδιστών για πολλά χρόνια και μέχρι σήμερα, και ο Στέλιος Μαγαλιός, νέος ροκ τραγουδιστής με χαρακτηριστική, εξαιρετική φωνή και γοητευτική on stage παρουσία, μέλος των Sober on Tuxedos που έχουν δυναμικά μπει στην hard rock / stoner σκηνή.

Όλοι μαζί διασκευάζουν με groova και ενέργεια κομμάτια του

ξένου rock | blues ρεπερτορίου, από τους Blues Brothers στους ZZTop & Michael Jackson, από την Tina Turnerστην Amy Winehouse.

Την παράσταση χρωματίζουν απρόσμενα φωνητικά ντουέτα (και βάλε), όταν συναντιούνται και οι 3 τους, ροκάροντας αγρίως, επιλέγοντας να παντρέψουν με πολύ χιούμορ και κέφι το παλιό με το σύγχρονο. Μια παράσταση που πάνω απ΄όλα στοχεύει στο να τραγουδήσουμε μαζί και να περάσουμε καλά, με πείσμα και κόντρα στους καιρούς.

Τέλος, ο Αντώνης και η Julie σε κάθε τους εμφάνιση, στηρίζοντας πάντα τους νέους καλλιτέχνες, θα προσκαλούν στην σκηνή έναν νέο καλλιτέχνη. Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου θα γνωρίσουμε την Κατερίνα Αδάμ, μια νέα και πολλά υποσχόμενη εκφραστική ερμηνεύτρια.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Αντώνης Μιτζέλος: lead ηλεκτρική κιθάρα, φωνή

Julie Massinο: φωνή

Στέλιος Μαγαλιός: ακουστική κιθάρα, φωνή

Κώστας Χατζόπουλος: ηλεκτρική κιθάρα, βιολί

Βαγγέλης Παπαχριστόπουλος: drums

Γιώργος Πολίτης: ηλεκτρικό μπάσο

Holy Wood Stage

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 289 

 (πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)

Κρατήσεις

www.vivapayments.com & στα τηλέφωνα: 210 9700418 – 6945314316