Ακυρώθηκε η συναυλία- αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη

Ανακοίνωση του Vinyl is Back για τη συναυλία- αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη

 

Το Vinyl is Back σεβόμενο την αλλαγή διάθεσης και την οποιαδήποτε επιθυμία της οικογένειας του Λουκιανού Κηλαηδόνη, που αρχικά έδωσε την έγκρισή της για την εκδήλωση, ανακοινώνει την ακύρωση της συναυλίας μικρής διάρκειας που είχε προγραμματιστεί προς τιμήν του Λουκιανού την Κυριακή στη 1 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου.

Η οικογένεια του Λουκιανού είχε δώσει αρχικά τη συγκατάθεσή της για τη συγκεκριμένη συναυλία, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι δεν θα παραστεί, κάτι που θεωρήθηκε απόλυτα λογικό και έγινε πλήρως σεβαστό από το Vinyl is Back, δεδομένης της περιόδου πένθους που διανύει η οικογένεια.

Η εκδήλωση για τον Λουκιανό ήταν αυθόρμητη τόσο από το Vinyl is Back που τρέφει απεριόριστη εκτίμηση και αγάπη στο πρόσωπο του καλλιτέχνη, όπως και των φίλων – ερμηνευτών και μουσικών της ορχήστρας που προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς να δώσουν το παρών στο αφιέρωμα. Με την ίδια αγάπη αγκάλιασε και ο Τύπος την εκδήλωση.

Η εκδήλωση θα γινόταν με ελεύθερη είσοδο, με διάρκεια μάξιμουμ 60 λεπτά και σε ώρα μεσημεριανή που απευθυνόταν σε οικογένειες και φίλους του Λουκιανού Κηλαηδόνη- οι οποίοι επίσης αγκάλιασαν με μεγάλο ενθουσιασμό και σεβασμό την σεμνή αυτή εκδήλωση, με διάθεση να προσφέρουν σπάνιο υλικό όπως φωτογραφίες, βίντεο και οτιδήποτε εξέφραζε την αγάπη τους για τον Λουκιανό. Η ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης θα ήταν υψηλού επιπέδου σε ένα πολύ καλά εξοπλισμένο χώρο, χωρητικότητας μόλις 204 θέσεων, σε μια σεμνή εκδήλωση με σεβασμό στο πρόσωπο του Λουκιανού.

Το 10οVinyl Is Back είναι αφιερωμένο στην μνήμη του Λουκιανού Κηλαηδόνη που συνέδεσε το όνομά του με την ιστορία του βινυλίου, όπως σταθερή παραμένει και η αγάπη μας στο έργο του και την προσωπικότητά του και η εκδήλωση αυτή ίσως γίνει κάποια άλλη στιγμή που θα είναι πιο κατάλληλη και για το οικογενειακό του περιβάλλον.

 

«ΗΜΕΡΕΣ ΤΕΧΝΗΣ» στη Ζάκυνθο

Η Λέσχη «ΓΕΡΑΝΟΣ», ανακοίνωσε χθες (Σάββατο 11/6/2016), σε μια όμορφη γιορτή στο κτήμα CALLINICO, την ίδρυση του φεστιβάλ Ζακύνθου, «ΗΜΕΡΕΣ ΤΕΧΝΗΣ». Ήταν στόχος και όνειρο ...