Ένα Concept Store στους Παξούς

Αντικείμενα τέχνης και χρηστικά προϊόντα διαλεγμένα με γούστο και αισθητική.

Αυτό είναι το κριτήριο με το οποίο ο γνωστός φωτογράφος Γιάννης Βελισσαρίδης δημιούργησε φέτος το καλοκαίρι το δικό του Concept Store στον Ερημίτη των Παξών, κάνοντας ένα όνειρο του πραγματικότητα. Ένας χώρος που ενεργοποιεί αφή, όραση, όσφρηση, ακοή και γεύση.

Στον χώρο συνυπάρχει η χειροποίητη ελληνική τέχνη με δερμάτινα κοσμήματα, κεραμικά, υποδήματα με προϊόντα από το Άγιον Όρος, όπως αγιογραφίες, κομποσκοίνια και τα εξαιρετικά κρασιά της Μονής Βατοπεδίου, που παράγουν με μεράκι οι μοναχοί. Στον χώρο φιλοξενείται φυσικά και μόνιμη έκθεση φωτογραφίας του Γιάννη Βελισσαρίδη, συνθέτοντας ένα σκηνικό με αντικείμενα, ακούσματα και γεύσεις που έχει αγαπήσει, με θέα το ομορφότερο ηλιοβασίλεμα του νησιού.PHOTO 1

Χειροποίητα σανδάλια από την Κρήτη, Αγιορείτικα εργόχειρα, ξύλο από παξινή ελιά, ανθός αλατιού που μαζεύεται με τρυπητή κουτάλα από τους βράχους των Αντίπαξων, πάνινες κούκλες και αυτοσχέδια φωτιστικά που κατασκευάζει μόνος του ο Γιάννης Βελισσαρίδης καθώς και έργα με σίδερο, ξύλο, δέρμα, κεραμικό που δημιουργούν κορυφαίοι καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα, είναι μόνο μερικά από τα πολύτιμα αγαθά που φιλοξενεί το Concet Store Yannis Velissaridis.

Το Concept Store Yannis Velissaridis είναι ένας χώρος που ξεχειλίζει από δημιουργικότητα, στο ομορφότερο σημείο των Παξών. Ένα όνειρο ζωής που έγινε πραγματικότητα.

Concept Store Yannis Velissaridis,

Παξοί

Τηλέφωνο: 693 2450650

 concept store