Το Υπαρξιακό του Αντώνη Μιτζέλου

MITZELOS YPARXIAKO DIGITAL COVER

Είμαι ένα λιοντάρι, είμαι και ένα ψάρι…

Ο Αντώνης Μιτζέλος έγραψε το Υπαρξιακό πριν από αρκετά χρόνια, χωρίς στίχο και χωρίς ρεφρέν, μια μουσική φόρμα για την εποχή της πρωτοποριακή και ακόμα και για σήμερα, ασυνήθιστη. Lounge, New York ατμόσφαιρα, loops και φωνητικά, μια ακόμη ιδιόμορφη ενορχήστρωση του συνθέτη, ταιριαστή στην ταξιδιάρα, γλυκιά αλλά επίμονη μελωδία που θυμίζει διάλογο (ή μονόλογο).

Σήμερα, το κυκλοφορεί, μετά από πολλά χρόνια, με στίχους από την γνώριμη πένα της Ευσταθίας, ερμηνεύοντας το πολύ χαρακτηριστικά ο ίδιος. Μαζί του στην ηχογράφηση αυτή και η Ευσταθία, που προσθέτει όχι μόνο τον καυστικό, χιουμοριστικό της λόγο, αλλά και την ζεστή, jazzy χροιά της φωνής της.

Μετά το Ελα μου, το Υπαρξιακό είναι ο δεύτερος κρίκος μιας σειράς νέων τραγουδιών που κυκλοφορεί ο Αντώνης Μιτζέλος, ερμηνεύοντας ο ίδιος, κάτω από το label του ΚΙΘΑΡΩΔΙΑ|ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΙΤΖΕΛΟΣ, σε συνεργασία με την δισκογραφική 14Music.

 

Ακούστε το εδώ!

 

 

 

 

 

 

About author

74b2d006-e63b-4c13-adf3-4f0eda71c9f4

Vinyl Is Back

Οι πιστοί, αλλά και οι καινούργιοι φίλοι του βινύλιου το χάρηκαν το χόρεψαν το Vinyl Is Back. Σ΄ένα νέο χώρο – έκπληξη δοκίμασε τις δυνάμεις ...