“Τα Πνευματικά Επτάνησα την εποχή της ένωσης” την Παρασκευή 21/10 στις 19:00 στη Στοά του Βιβλίου

“Τα Πνευματικά Επτάνησα την εποχή της ένωσης” την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου
και ώρα 19:00
στη Στοά του Βιβλίου (Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου – Αθήνα)
Η ΙΟΝΙΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ στην πρώτη της επίσημη παρουσίαση διοργανώνει εκδήλωση με θέμα “Τα Πνευματικά Επτάνησα την εποχή της ένωσης” την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 στη Στοά του Βιβλίου (Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου – Αθήνα).

Για το θέμα θα μιλήσουν: ο αναπληρωτής Νομικός Σύμβουλος Αντώνης Π.Αργυρός και ο αναπληρωτής Πρύτανης καθηγητής Ναπολέων Μαραβέγιας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με απαγγελία επιλεγμένων λογοτεχνικών και ποιητικών αποσπασμάτων της Επτανησιακής πολιτισμικής κληρονομιάς σε ερμηνεία και επιλογή κειμένων Μαρίας Θωμοπούλου και Αλέξανδρou Ζαχαρέα και θα κλείσει με το θεατρικό αναλόγιο “Ιδού ο άνθρωπος” με τους Γιώργο Βλάχο, Πέτρο Γάλλια, Κατερίνα Γεωργάκη και Χριστίνα Κουλουμπή.

Την παρουσίαση της ΙΟΝΙΟΥ βιβλιοθήκης στην ηλεκτρονική – ψηφιακή της μορφή, θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Φύτρας.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.

Θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Δημοτική Ραδιοφωνία Λευκάδας – Ρ/Σ Καρυάς 96,7, ραδιοφωνικούς σταθμούς των Επτανήσων και μέσω διαδικτύου από τις σελίδες των χορηγών επικοινωνίας.

Είσοδος Ελεύθερη

Για περισσότερες πληροροφορίες:
Γεν. Γραματέας Ε.Ε.Ε.
Μαρία Γραμματικού
Τηλ.: 6946259240 – 6932822675

καθώς και στο email της ΙΟΝΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ: [email protected]

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ:
http://www.enosieptanision.gr/

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΙΟΝΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ:
http://ionianlibrary.gr/