«Τα Αστέρια δεν Πεθαίνουν στο Λίβερπουλ» 8 Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους

Έρχεται αύριο, 8 Φεβρουαρίου, η νέα συγκινητική ταινία «Τα Αστέρια δεν Πεθαίνουν στο Λίβερπουλ» (Film Stars Don’t Die in Liverpool), με την υπέροχη Ανέτ Μπένινγκ (American Beauty) και τον ταλαντούχο Τζέιμι Μπελ (Billy Elliot) στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η ταινία αφηγείται την αληθινή ιστορία της παθιασμένης σχέσης ανάμεσα στην διάσημη ντίβα του κλασικού  Χόλιγουντ, Γκλόρια Γκράχαμ, και τον, κατά πολύ νεότερό της, ανερχόμενο ηθοποιό Πίτερ Τέρνερ.

Μια αληθινή ιστορία για τη δύναμη του έρωτα που μπορεί να υπερβεί τα στερεότυπα!

Tα Αστέρια δεν Πεθαίνουν στο Λίβερπουλ

Film Stars Don’t Die in Liverpool

Έρωτας όπως στο σινεμά

Η δύναμη του έρωτα που προσπερνά κάθε εμπόδιο, μέσα από τη σχέση ενός ρομαντικού νέου και μιας εκκεντρικής ντίβα του Χόλιγουντ, της δεκαετίας του ’50…

 

8 Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους από την ODEON

 

Δείτε το τρέιλερ:  http://bit.ly/2DuFD6E

 

Λίγα λόγια για την ταινία

 

Βασισμένο στη συγκινητική αυτοβιογραφία του Βρετανού ηθοποιού Πίτερ Τέρνερ, το «Τα Αστέρια δεν Πεθαίνουν στο Λίβερπουλ» εξιστορεί την παθιασμένη σχέση ανάμεσα στον Τέρνερ και την εκκεντρική ντίβα του Χόλιγουντ, της δεκαετίας του ’50, Γκλόρια Γκράχαμ («Η Ωραία και το Κτήνος»). Το δυνατό ειδύλλιο ανάμεσα στη θρυλική femme fatale και τον νεαρό εραστή της μετατρέπεται σύντομα σε μια βαθιά σχέση, με τον Τέρνερ να γίνεται το μοναδικό άτομο στο οποίο εκείνη βρίσκει παρηγοριά και δύναμη κατά τις τραγικές τελευταίες στιγμές της. Σαγηνευτική όσο ποτέ, η Γκράχαμ αφήνεται στον Τέρνερ, δίνοντας την τελευταία της συγκλονιστική παράσταση.