Πως θυμώνουν τα Angry Birds στα ελληνικά;

Οι περιπέτειες των «Angry Birds» έρχονται για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη. Ο Ρεντ, ο Τσακ και ο Μπομπ αντιμετωπίζουν κατά μέτωπο τα Γουρούνια που κάνουν απόβαση στο ειρηνικό νησί τους, ξεκινώντας ένα ταξίδι για να βρουν τον Σούπερ Αητό και να αποδείξουν τις ικανότητές τους.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει υποτιτλισμένη, και σε 3D και μεταγλωττισμένη στα ελληνικά, με τους:

Γιώργο Πυρπασόπουλο (ΡΕΝΤ), Γιάννη Ζουγανέλη (ΣΟΥΠΕΡ ΑΗΤΟΣ), Μαίρη Συνατσάκη (ΣΤΕΛΛΑ), Άρη (REC) Λουμάκη (ΧΑΛ) και Σπύρο Μαργαρίτη (ΜΠΑΜΠΛΣ)

Λίγες μέρες πριν ανοίξει η ταινία στους κινηματογράφους,  το Σάββατο 7 Μαΐου στα Village Cinemas στο Village Shopping and More…του Ρέντη, αλλά και την Κυριακή 8 Μαΐου στα Village Cinemas στο The Mall Athens, θα στηθεί ένα κιόσκι όπου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν με κάρτες και ειδικά κατασκευασμένα παιχνίδια, ενώ μεταξύ άλλων θα προσπαθήσουν να διαχειριστούν τον θυμό τους, κερδίζοντας δώρα και ειδικά πτυχία «καλής διάθεσης».

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 7 Μαΐου, Village Cinemas στο Village Shopping and More…του Ρέντη 17:00-19:00

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 Μαΐου, Village Cinemas  στο The Mall Athens 13:00-16:00

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 Μαΐου, Village Cinemas στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη 13:00-16:00

 

12 Μαΐου στους κινηματογράφους, μεταγλωττισμένο, με υπότιτλους και σε 3D

John Legend – LOVE ME NOW

Ο βραβευμένος με Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και 10 Grammy, John Legend, επιστρέφει με νέο τραγούδι. Πρόκειται για το πρώτο single μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ ...