Πρώτο trailer της ταινίας «Mary Poppins Returns»

Στη νέα Mary Poppins της Disney, η Emily Blunt (Into the Woods) είναι η τέλεια νταντά με τις μοναδικές μαγικές ικανότητες,
η οποία μπορεί να μεταμορφώσει μια βαρετή δουλειά σε μια αξέχαστη, φανταστική περιπέτεια.
Σε αυτό το ολοκαίνουριο σίκουελ, γεμάτο φρεσκάδα αλλά και πιστό στο πνεύμα της πρώτης ταινίας,
η Mary Poppins επιστρέφει για να βοηθήσει τη νέα γενιά της οικογένειας Banks να ξαναβρεί τη χαρά και την αδιαμφισβήτητη μαγεία της ζωής μετά από μια απώλεια.
Η αινιγματική νταντά καταφτάνει παρέα με το φίλο της τον Jack (ο Lin-Manuel Miranda της Vaiana), έναν αισιόδοξο φανοκόρο που φέρνει φως -και ζωή- στους δρόμους του Λονδίνου.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ FEELGOOD
Μεταγλωττισμένο και με υπότιτλους

Υποτιτλισμένο trailer:
https://youtu.be/YaoZ1x07H8Y

Μεταγλωττισμένο trailer:

https://youtu.be/_q8hv9pdlTY

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

About author

Στέλιος Δάβαρης: «Χωρίσαμε ένα δειλινό»

Μετά το «Σ’ αγαπώ για πάντα», ο Στέλιος Δάβαρης, μας παρουσιάζει μια ιδιαίτερη διασκευή του τραγουδιού «Χωρίσαμε Ένα δειλινό» του Βασίλη Τσιτσάνη. Μια τρυφερή προσέγγιση ...