Πρώτο trailer της ταινίας «Mary Poppins Returns»

Στη νέα Mary Poppins της Disney, η Emily Blunt (Into the Woods) είναι η τέλεια νταντά με τις μοναδικές μαγικές ικανότητες,
η οποία μπορεί να μεταμορφώσει μια βαρετή δουλειά σε μια αξέχαστη, φανταστική περιπέτεια.
Σε αυτό το ολοκαίνουριο σίκουελ, γεμάτο φρεσκάδα αλλά και πιστό στο πνεύμα της πρώτης ταινίας,
η Mary Poppins επιστρέφει για να βοηθήσει τη νέα γενιά της οικογένειας Banks να ξαναβρεί τη χαρά και την αδιαμφισβήτητη μαγεία της ζωής μετά από μια απώλεια.
Η αινιγματική νταντά καταφτάνει παρέα με το φίλο της τον Jack (ο Lin-Manuel Miranda της Vaiana), έναν αισιόδοξο φανοκόρο που φέρνει φως -και ζωή- στους δρόμους του Λονδίνου.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ FEELGOOD
Μεταγλωττισμένο και με υπότιτλους

Υποτιτλισμένο trailer:
https://youtu.be/YaoZ1x07H8Y

Μεταγλωττισμένο trailer:

https://youtu.be/_q8hv9pdlTY

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

«Η Βεγγέρα» στο «Θέατρο Της Ημέρας»

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=HRI1nyc6Sac&feature=youtu.be Η Θεατρική ομάδα των AHERUSIA, ανεβάζει την Βεγγέρα του Ηλία Καπετανάκη. Αθήνα, τέλη 19ου αιώνα. Στο σπιτικό της οικογένειας Νερουλού, η οικογένεια Στενού κάνει ...