Πρεμιέρα για τη νέα ταινία της Disney «Η Αλίκη Mέσα από τον Kαθρέφτη»

Επίσημη πρεμιέρα στην Αθήνα έκανε η νέα ταινία της Disney «Η Αλίκη Mέσα από τον Kαθρέφτη» σε σκηνοθεσίαJames Bodin, το πολυαναμενόμενο sequel της «Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων» του Tim Burton που μάγεψε πριν από χρόνια κοινό και κριτικούς. Η ιστορία ξεκινά ακριβώς από το σημείο που την είχαμε αφήσει: η Αλίκη Κίνγκσλι (Mia Wasikowska) έχει περάσει τρία ονειρεμένα χρόνια ταξιδεύοντας στη θάλασσα ως καπετάνισσα του ίδιου της του πλοίου. Όταν όμως επιστρέφει στο Λονδίνο, ανακαλύπτει ότι πολλά έχουν αλλάξει κατά την απουσία της.

Στην επίσημη μεταγλωττισμένη πρεμιέρα της ταινίας, την Κυριακή 22 Μαϊου στα Village [email protected] MallAthens, οι μικροί μας φίλοι απόλαυσαν  την ταινία μεταγλωττισμένη στα ελληνικά, ενώ ένας ξυλοπόδαρος-κούνελος τους κατηύθυνε σε ειδικά στημένο με την ευγενική χορηγία του IKEA booth, όπου είχαν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν ρολόγια, να κάνουν face painting και να πάρουν υπέροχα δώρα. Στην επίσημη πρώτη της ταινίας στην Ελλάδα παρευρέθηκε και η ερμηνεύτρια Βίκυ Καρατζόγλου, η οποία δανείζει τη φωνή της στη μητέρα των δύο βασιλισσών, της Άσπρης και της Κόκκινης.

Οι λάτρεις πάλι του υπέρλαμπρου χολιγουντινού cast είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την ταινία στην επίσημη υποτιτλισμένη πρεμιέρα, την Τρίτη το βράδυ στον κινηματογράφο ΑΘΗΝΑΙΟΝ. Πριν από την ταινία, ηFeelgood σε συνεργασία με το ΙΚΕΑ, ανήγγειλε στους εκλεκτούς καλεσμένους It’s tea time!” και τους κάλεσε να ταξιδέψουν στιγμιαία στο χωροχρόνο και να φωτογραφηθούν σε ένα μαγεμένο σκηνικό εμπνευσμένο από μία από τις πιο όμορφες σκηνές της ταινίας.

 

 

26 Μαΐου στους κινηματογράφους από τη Feelgood και σε 3D
Μεταγλωττισμένο και με υπότιτλους