Ο Σταμάτης Μορφονιός στο «Μπαράκι της Διδότου» Πέμπτη 26 Μαϊου 2016

stamatis_baraki_may-01

 

Ο Σταμάτης Μορφονιός, ο τραγουδοποιός με τον βαθύ, βιωματικό στίχο και την αισθαντική ερμηνεία, τη φωνή που έρχεται από βάθη και «άλλους τόπους», επιστρέφει, παρέα με τα μοναδικά του τραγούδια, την Πέμπτη 26 Μαϊου, στο «Μπαράκι της Διδότου».

Δυο χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης του δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «Χαίρε ω χαίρε Ελευθερία» -που κυκλοφόρησε από την Crossover Records και το περιοδικό Hot Doc– κι έπειτα από έναν κύκλο παραστάσεων που την παρουσίασε ζωντανά, ο Σταμάτης Μορφονιός, μας συναντά άλλη μια βραδιά στο «Μπαράκι της Διδότου», παρουσιάζοντας τώρα και ένα μεγάλο κομμάτι από το ακυκλοφόρητο υλικό του, που σύντομα θα δισκογραφηθεί και τραγουδιέται ήδη «μυστικά».

Ένα πρόγραμμα σε επιμέλεια του Χρήστου Παπαμιχάλη και της Κυριακής Αιλιανού, που κάνει τραγούδια όπως…: «Ο γύρος του Θανάτου», «Χιλιάδες τελευταίες φορές», «Ποια ακριβώς στιγμή έπαψες να μ’ αγαπάς» και «Κράτα με»,  να συναντούν εκείνα των μεγάλων δημιουργών, σε ένα ταξίδι γεμάτο αλήθειες και εσωτερικές αποκαλύψεις.

Σ’ αυτή τη συνάντηση, συμβάλλουν και συμπράττουν καθοριστικά, ο Μανόλης Λιανής στην κιθάρα και ο Γιώργος Μητσοτάκης στα τύμπανα.

 

Φωτογραφία | Επιμέλεια Αφίσας: Χρήστος Παπαμιχάλης

 

Παραγωγή: Φόρμιγγα Art

Επικοινωνία: Βάσια Ρεντούμη

 

Πέμπτη 26 Μαϊου, στο «Μπαράκι της Διδότου»: Διδότου 3, Κολωνάκι

Ώρα έναρξης: 9.30μ.μ.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-3642990

About author

Titan_by_the_numbers_fullwidth

10 χρόνια στον Τιτάνα

τις Ιανουαρίου 14, 2015 10 χρόνια στον Τιτάνα Η European Space Agency  γιορτάζει την 10η επέτειο της πρωτοποριακής αποστολής Huygens στο φεγγάρι του Κρόνου, Τιτάνα, ...