Ο Μιχάλης Τζουγανάκης στη Χαλκίδα

0
unnamed

30 Ιανουαρίου, Οδός Ονείρων, Χαλκίδα

 

Μια μοναδική και ιδιαίτερη μουσική και ερμηνευτική εμπειρία, που στη συνέχεια γίνεται αγωγή και ίαση-ανάταση ψυχής για τον ακροατή. Η «ανατρεπτική του» αισθητική και ταυτόχρονα η τομή που «τολμά» στην παράδοση και όχι μόνο…, το πάθος, η πηγαία δύναμη, όταν συναντούν τη δεξιοτεχνία, με μια κυριολεκτικά ιδιότυπη φωνή αλλά και ερμηνεία, που γίνεται ένα με το λαούτο, συνθέτουν τους λόγους για να τον παρακολουθήσεις.
Από τη μία ισχυρή κληρονομιά που «κουβαλά» στους ώμους του, αυτή της Κρητικής καταγωγής του, από την άλλη τα παιδικά του βιώματα (ακούσματα) από άλλες μουσικές και κουλτούρες του κόσμου, ως μετανάστης, αλλά και η δεινότητα του να εκφράζεται επί σκηνής, είναι στοιχεία με μεγάλο εύρος γι’ αυτόν που απορεί με το φαινόμενο που έχει μπροστά του.

Στο μουσικό ταξίδι των εμφανίσεων του Μιχάλη Τζουγανάκη, θα γίνει ένα πέρασμα από τη δισκογραφική του πορεία αλλά δεν αποκλείονται ανέκδοτα τραγούδια όπως και οι εμπνεύσεις επί σκηνής, δίνοντας έτσι μια μοναδικότητα στην κάθε του εμφάνιση.

Οδός Ονείρων

Έναρξη 22:30

Τιμή εισόδου 12€ (με μπύρα ή κρασί)

Τσιριγώτη 6, Χαλκίδα

Τηλ. 22210 20504 & 6978 117103

 

Official website http://www.michalistzouganakis.com/
http://www.facebook.com/MichalisTzouganakis
http://www.twitter/tzouganakis
http://www.youtube.com/user/MichalisTzouganakis

unnamed (1)

 

About author

No comments

village-cinemas-1

VILLAGE CINEMAS PROGRAM: 6-12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ   ΠΕΡΙΟΔΟΣ : 6/10/2016-12/10/2016     ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ : Village Cinemas Renti   VILLAGE SHOPPING AND MORE, ΡΕΝΤΗ ‑ Αίθουσα .1 ‑ COMFORT Θηβών ...