Ο Μιχάλης Εμιρλής στο Άβατο – Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου

Ο Μιχάλης Εμιρλής παρέα με την Ειρήνη Δανιήλ, σας περιμένουν την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου στο Άβατο (Αγν. Στρατιώτη 44, Πολίχνη) σε ένα πρόγραμμα γεμάτο ανατροπές,  με τραγούδι, χορό και πολύ θετική διάθεση δίνοντας έτσι  έναν ξεχωριστό τόνο στη νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης.

Σε ένα πολύχρωμο μουσικό πάρτι ο Μιχάλης Εμιρλής παρουσιάζει τις προσωπικές του μεγάλες επιτυχίες όπως  «Η πίπα της Ειρήνης«, «Μη μου μιλάτε για ‘κείνη«, «Αυτό που σ’ αρέσει»  και  «Να σε ξεχάσω προσπαθώ» , σε συνδυασμό με εξαιρετικές διασκευές γνωστών και αγαπημένων του τραγουδιών. Στο πλάι του εμφανίζεται η ταλαντούχα Ειρήνη Δανιήλ  με την ιδιαίτερη φωνή και παρουσία της.

Παράλληλα ο Μιχάλης παρουσιάζει και τραγούδια της νέας του δισκογραφικής δουλειάς  που θα κυκλοφορήσει σύντομα, όπως το  «Στην τρέλα με πηγαίνεις«,  ένα τραγούδι που ήδη έχει αγαπηθεί αλλά και το ολοκαίνουργιο «Το εγώ να γίνει εμείς» σε στίχους και μουσική δική του.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος  έχει ο Κωνσταντίνος Βελλιάδης.

 

Άβατο

Αγν. Στρατιώτη 44, Πολίχνη, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310666869, 6936513776

email: info@avato.gr

About author

Ο μοναχός που έγινε CEO

Τι ήταν αυτό που ερέθισε τo μάτι ενός τεχνοκράτη, επισκεπτόμενου το Άγιο Όρος; Πόσο κοντά με τον σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο είναι η Μοναστική Πολιτεία στη ...