Ο Γιάννης Λεκόπουλος στο ΙΛΙΟΝ PLUS Κυριακή 20/3

Ο Γιάννης Λεκόπουλος με την αισθαντική φωνή στο έντεχνο – λαϊκό τραγούδι, έχει ξεχωρίσει για το πολύπλευρο ερμηνευτικό του ταλέντο και τη δυνατή σκηνική του παρουσία. Παρέα με την τετραμελή του ορχήστρα παρουσιάζει δυο κύκλους τραγουδιών που άντεξαν στο χρόνο, με πολιτικό στίχο και ενίοτε ερωτικό. Διαχρονικά τραγούδια των Μ.Χατζιδάκι, Μ.Θεοδωράκη, Μ.Λοΐζου, Θ.Μικρούτσικου, Στ.Κραουνάκη, Σ.Μάλαμα, Β.Τσιτσάνη, Απ.Καλδάρα και Χρ. Νικολόπουλο.
Επίσης θα ακουστούν τραγούδια από τη συμμετοχή του στη δισκογραφία: «Φυγή», «Επήγα» «Ψυχή μου αλάνι», « Όλα του κόσμου τα αντίο» κ.α. Με αυτή την παράσταση υπόσχονται να χαρίσουν στους θεατές ένα ξεχωριστό ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

 

Μαζί του οι:

Πάνος Κοσμίδης– Πιάνο, Καλλιτεχνική επιμέλεια

Eυγένιος Αναστασιάδης– Πνευστά

Γιώργος Βαρτσάκης– Κιθάρα, φωνή

Γιώργος Φακαλής-Μπουζούκι, φωνή

 

Ώρα προσέλευσης :  20.30

Γενική είσοδος : 6 Ευρώ

 

ΙΛΙΟΝ PLUS : Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17, Κέντρο / Tηλ κρατήσεων: 2108824383 / Αθήνα

 

Ο Γιάννης Λεκόπουλος είναι μια δραματική βαρύτονη φωνή με ‘’ενσταντανέ’’ και συναισθηματισμό στο έντεχνο – λαϊκό τραγούδι. Έχει ξεχωρίσει για το πολύπλευρο ερμηνευτικό του ταλέντο και τη δυνατή σκηνική του παρουσία. Έχει μέχρι στιγμής στο ενεργητικό του συνεργασίες με καθιερωμένους καλλιτέχνες όπως οι Mαρία Φαραντούρη, Γιώργος Σταυριανός, Νότης Μαυρουδής, Λάκης Παππάς, Γιώργος Ζωγράφος, Βούλα Σαββίδη, Βασίλης Λέκκας, Καλλιόπη Βέττα, Dilek Koç, Αρετή Κετιμέ, Λιζέτα Καλημέρη, Δώρος Δημοσθένους, Σοφία Εμφιετζή, Λήδα Χαλκιαδάκη, Soul Destiny είτε στη δισκογραφία, είτε σε μουσικές σκηνές και συναυλιακούς χώρους.

https://www.youtube.com/watch?v=IdNQCn5G8_g

https://www.youtube.com/watch?v=u0dwIrvgpr8

https://www.youtube.com/watch?v=G3gflLoI9Fg

22/5 «Μαθήματα πιάνου» Ο Αdam Ζagajewski στην Ελλάδα

  Ομιλητές Δρ Βασίλης Μαραγκός, στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μεταφραστής του Ζαγκαγιέφσκι στα ελληνικά Άνταμ Ζαγκαγιέφσκι, ποιητής, δοκιμιογράφος, μεταφραστής Συντονίζει ο Ντίνος Σιώτης, ποιητής και ...