Ο Ίαν Στρατής τραγουδά μαζί με τον Χρήστο Δάντη

Ο Ίαν Στρατής υπήρξε ένα από τα μεγάλα φαβορί του XFactor που προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Ξεχώρισε αμέσως για την ιδιαίτερη φωνή του και το δυναμισμό του, ενώ και έκλεψε τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού για την ευαισθησία του και τον τρόπο ερμηνείας του. Ο Ίαν Στρατής πλέον ανήκει στο δυναμικό της Feelgood Records, καθώς υπέγραψε το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο.

Μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές του Ίαν στο παιχνίδι ήταν η ερμηνεία του στο τραγούδι του Γιώργου Θεοφάνους, «Ένα Τραγούδι Ακόμη»,  που στο παρελθόν είχε κάνει επιτυχία ο Χρήστος Δάντης. Κατά τη διάρκεια τους σχολιασμού της κριτικής επιτροπής o σπουδαίος τραγουδιστής έκανε πρόταση μέσω του Γιώργου Θεοφάνους να ηχογραφήσουν και πάλι το κομμάτι σε ντουέτο με το Ίαν. Αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού οι τρεις τους βρέθηκαν στο στούντιο και ηχογράφησαν το «Ένα τραγούδι ακόμα» σε ντουέτο Χρήστου Δάντη και Ίαν Στρατή.

Γιατί Αυτόν; Υποτιτλισμένο trailer

Υποτιτλισμένο trailer για την κωμωδία με τους απολαυστικούς Τζέιμς Φράνκο και Μπράιαν Κράνστον.  Κατά τη διάρκεια των γιορτών, ο Νεντ (Μπράιαν Κράνστον), ένας υπερπροστατευτικός αλλά ...