Οι «Τέλειοι Ξένοι» σε μια ειδική προβολή!

Οι «Τέλειοι Ξένοι» αποφάσισαν ότι πρέπει να βάλουν τα πράγματα σε μία τάξη (ή και όχι) και ετοίμασαν μία προβολή-έκπληξη μόνο για λίγους τυχερούς καλεσμένους.

150.000 θεατές μέχρι στιγμής έχουν γίνει μάρτυρες στα… μυστικά των Τέλειων Ξένων. Η ταινία του Θοδωρή Αθερίδη που αγαπήθηκε κι εξακολουθεί να αγαπιέται από το κινηματογραφόφιλο κοινό, συνεχίζει ακάθεκτη την επιτυχημένη διαδρομή της στην μεγάλη οθόνη.

Κάτι διαφορετικό ετοιμάζεται όμως από τον σκηνοθέτη και το καστ της ταινίας, αποκλειστικά για λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους.

Την Τρίτη, 10 Ιανουαρίου στις 19.30 στο Odeon Starcity (Λ. Συγγρού 111 – Ν. Κόσμος), κάποιοι τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σε αποκλειστική προβολή την ταινία «Τέλειοι Ξένοι». Μετά το τέλος της προβολής θα ακολουθήσει ένα special event με τους ηθοποιούς της ταινίας και τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη σε ρόλο έκπληξη!

Λίγοι θα είναι αυτοί που θα παρευρεθούν σε αυτήν την προβολή, πολλά όμως τα μυστικά που θα αποκαλυφθούν για μία ακόμη φορά. Είστε έτοιμοι να πέσουν εντελώς οι μάσκες;

Αποθεώθηκε ο Μίκης Θεοδωράκης

Πλήθος κόσμου πλημμύρισε χτες βράδυ το Καλλιμάρμαρο, όπου πραγματοποιήθηκε μια από τις σημαντικότερες συναυλίες των τελευταίων ετών: Η ιστορική παράσταση?αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, με τίτλο ...