Ντεπαρντιέ: Τέλος για μένα γυναίκες και αλκοόλ

Λάβρος κατά πάντων και κυρίως κατά του Χόλιγουντ εμφανίστηκε στη Μπερλινάλε ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ.

Ο βετεράνος Γάλλος ηθοποιός βρέθηκε στο Βερολίνο για την προώθηση της ταινίας του Saint Amour που δεν συμμετέχει στο διαγωνιστικό κομμάτι.

Μιλώντας στο euronews, ο Ντεπαρντιέ τόνισε, κλείνοντας το μάτι, πως γι’ αυτόν το θέμα αλκοόλ και γυναίκες έχει τελειώσει: «Είναι ένας ωραίος ρόλος, κυρίως επειδή έχει ταύρους, πουλερικά, αγρότες. Είναι τέλειος για μένα. Στην πραγματική ζωή έχω κλείσει το θέμα γυναίκες και αλκοόλ, σε αντίθεση με τον παραγωγό μου που συνεχίζει να τα απολαμβάνει και τα δύο».

Στην κωμωδία Saint Amour των Μπενουά Ντελεπίν και Γκουστάβ Κερβέρν, ο Ντεπαρντιέ υποδύεται έναν εκτροφέα ταύρων. Μαζί με τον γιο του, τον Μπρούνο, τον οποίο παίζει ο Μπενουά Πουλβάρντ, πηγαίνουν έναν ταύρο τους σε αγροτικό διαγωνισμό στο Παρίσι.

Οι δύο τους καταλήγουν να περιοδεύουν στη γαλλική επαρχία με οδηγό έναν Παρισινό ταξιτζή, τον οποίο ερμηνεύει ο Βενσάν Λακόστ, δοκιμάζοντας κρασιά και φλερτάρονται αποτυχημένα με νεαρά κορίτσια.

ΠΗΓΗ:gr.euronews.com

About author

Πρώτη παγκόσμια προβολή για τη νέα αποκατεστημένη κόπια της ταινίας στο Κάσελ στο πλαίσιο της Documenta 14: Μαθαίνοντας από την Αθήνα

  H Kοινωνική σαπίλα (1932) του Στέλιου Τατασόπουλου θεωρείτο χαμένη μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1980, όταν η Αγλαΐα Μητροπούλου και ο σκηνοθέτης εντόπισαν ...