Νέες εικόνες από την «Επιστροφή» του Ινιαρίτου

Κι ενώ πλησιάζουμε ολοένα και πιο κοντά στην καυτή φετινή προ-οσκαρική περίοδο, με τα βαριά χαρτιά του 2015 να αποκαλύπτονται το ένα μετά το άλλο αυξάνοντας την ανυπομονησία μας, ο περσινός μεγάλος νικητής Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου παρουσιάζει μερικές ακόμη εικόνες από το πανέμορφο κινηματογραφικό σύμπαν της «Επιστροφής»…

unnamed (1)

Βαθιά στην αχαρτογράφητη, άγρια φύση της Αμερικής, o κυνηγός Χιου Γκλας (Λεονάρντο ΝτιΚάπριο) βρίσκεται βαριά τραυματισμένος και εγκαταλελειμμένος από  ένα μέλος της ομάδας του, τον προδότη Τζον Φιτζέραλντ (Τομ Χάρντι).  Με ακλόνητη θέληση ως μοναδικό όπλο απέναντι στους κινδύνους, ο Γκλας περιπλανιέται σε ένα φοβερά εχθρικό περιβάλλον, μέσα στον αδίστακτο χειμώνα και περιτριγυρισμένος από εχθρικές φυλές, σε μια αδιάκοπη περιπέτεια αναζήτησης και επιβίωσης. Στόχοςτου: η εκδίκηση εναντίον του Φιτζέραλντ.

21

Εμπνευσμένη από αληθινή ιστορία, η ταινία «Η Επιστροφή – The Revenant» φέρει τη σκηνοθετική σφραγίδα-εγγύηση του αναγνωρισμένου, βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Αλεχάντρο Γκονζάλες ΙνιαρίτουBirdman», «Babel») και αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 21 Ιανουαρίου 2016, από την Odeon.