“ΜΠΛΕ ΝΥΧΤΑ” με το Γιώργο Παπαδόπουλο στη Galerie Δημιουργών…

Tην Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου και ώρα 21:00, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με συνθέσεις του Γιώργου Παπαδόπουλου. Ο τίτλος της μουσικής εκδήλωσης είναι «ΜΠΛΕ ΝΥΧΤΑ». Πρόκειται για ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι που θα λάβει χώρα στην ατμόσφαιρα και τις αποχρώσεις μιας  ΜΠΛΕ ΝΥΧΤΑΣ στην Galerie Δημιουργών, στη Νέα Κηφισιά, Χελιδονούς 28.

 

Ένα πλούσιο πρόγραμμα με ποικιλία σε μουσικά θέματα όπως και σε τραγούδια, σε στίχους του συγγραφέα–ποιητή Θανάση Σάλτα. Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει 22 συνθέσεις Γιώργου Παπαδόπουλου από τους δίσκους του «Ονειρόδρομοι», «Ανάμεσα στο Φώς και στη Βροχή» και «Χρώματα». Πρόκειται για πρόσφατες δισκογραφικές κυκλοφορίες από την Fm Records του συνθέτη και κιθαριστή Γιώργου Παπαδόπουλου.

 

H μουσική του Γιώργου Παπαδόπουλου κερδίζει την αγάπη του ευρύτερου κοινού. O συνδυασμός του ηχοχρώματος της κιθάρας με το πιάνο και το φλάουτο δημιουργεί ένα προσωπικό στυλ που χαρακτηρίζεται από μια κινηματογραφική αίσθηση, από μουσικές εικόνες  με συγκίνηση, και ονειρικό ήχο που ταξιδεύουν το νου και τη φαντασία του ακροατή.

 

Μουσικές συνθέσεις καθαρά ατμοσφαιρικές, με ξεχωριστές μελωδίες, νοσταλγικές, που αγγίζουν τις καρδιές των ακροατών ανεξάρτητα από την ηλικία τους και τις μουσικές τους προτιμήσεις. Ονειρικές μουσικές δημιουργίες που δικαιολογημένα έχουν αποσπάσει βραβεία και άριστες κριτικές τόσο σε ζωντανές παρουσιάσεις όσο και σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς σύνθεσης στην κατηγορία Μουσικής κινηματογράφου, σόλου κιθάρας, και Φεστιβάλ τραγουδιού.

 

Επίσης έχουν κερδίσει θετικές κριτικές του κοινού και των ειδικών, σε συναυλίες που πραγματοποιήθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και Αθηνών το 2013 και 2014, καθώς και σε άλλους σημαντικούς χώρους σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας όπως: Ιανός (Αθήνα) , Τριανόν Cine (Aθήνα), Θέατρο Αστέρια (ΔΗΠΕΘΕ ΣΕΡΡΩΝ), Υπαίθριο  Θέατρο Κοζάνης, Παλιό Μεταξουργείο Βόλου, Αμφιθέατρο ΄΄Αντώνης Τρίτσης΄΄ (Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων) και πολλές άλλες. Επίσης έχουν γίνει  αναφορές και εξαιρετικές κριτικές σε διεθνή sites του εξωτερικού όπως Audio Sparks Hollywood.

 

Κάνοντας λοιπόν ένα μεγάλο κύκλο συναυλιών τα τελευταία 2 χρόνια σε διάφορες πόλεις κάνουμε μια στάση για ένα μαγικό μουσικό ταξίδι, στην ΜΠΛΕ ΝΥΧΤΑ της Galerie Δημιουργών !                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Τις ονειρικές μουσικές συνθέσεις, καθώς και τραγούδια του Γιώργου Παπαδόπουλου μπορείτε να ακούσετε στο link:

https://www.youtube.com/watch?v=qJbTYsTVKQM&index=11&list=PLwZBgxuJHyuQ3vs03jisFG25o8AIDm9f1

 

Παίζουν180cade0-5d48-4c39-941c-31060ecfec97

Γιώργος Παπαδόπουλος κιθάρα

Αγγελική Χριστοδούλου φλάουτο

Μαρίζα  Χονδρομήτρου πιάνο

Φιλική  συμμετοχή

Πάνος  Λαμπρίδης τραγούδι

Μαρία  Ρουμάνη τραγούδι

 

Guest  Αρετή Κοκκίνου

 

 

Ώρα Προσέλευσης : 20:30

Ώρα έναρξης: 21:00

Ημέρα Παράστασης : Παρασκευή  5 Φεβρουαρίου

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ

 

Galerie Δημιουργών  Χελιδονούς 28, Κηφισιά

www.galeriedimiourgon.gr

www.facebook.com/galeriedimiourgon

Λεωφορεία: 504, 522, 523, 543, 721, Β9

Πληροφορίες   –  Κρατήσεις :   210 6251732

 

Το Κορίτσι του Τρένου

  Το διεθνές μπεστ σέλερ της Πόλα Χόκινς, που έχει σημειώσει εκατομμύρια πωλήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο κερδίζοντας συγκρίσεις με το «Κορίτσι που Εξαφανίστηκε», μεταφέρεται ...