«Μαραθώνιος Αφοσίωσης» – Τετάρτη 9 Μαρτίου

Λίγες ώρες πριν την «Αφοσίωση», το τρίτο μέρος της συναρπαστικής «Τριλογίας της Απόκλισης», ξαναθυμόμαστε τις δυο πρώτες ταινίες που μας μύησαν στο σύμπαν μιας εντελώς «διαφορετικής ανταρσίας».

Την Τετάρτη 9 Μαρτίου δείτε τις δυο πρώτες ταινίες της γεμάτης με επικές σκηνές δράσης, εντυπωσιακές τοποθεσίες και αναπάντεχες ανατροπές, «Τριλογίας της Απόκλισης» και απολαύστε στη συνέχεια, πρώτοι απ’ όλους, την «Αφοσίωση», την τρίτη, απίθανη συνέχεια της σειράς ταινιών. Ειδική τιμή, για 3 ταινίες: 9,5 ευρώ! Αποκλειστικά στους κινηματογράφους Odeon Starcity, Novacinema Odeon Μαρούσι, OdeonΠλατεία και Odeon στο Talos Plaza.

Με πάνω από 40 εκατομμύρια πωλήσεων και πολλούς μήνες στην κορυφή της best-seller λίστας των New York Times, η «Τριλογία της Απόκλισης» της Βερόνικα Ροθ θεωρείται μία από τις πιο δημοφιλείς και πετυχημένες λογοτεχνικές σειρές της τελευταίας δεκαετίας, και πλέον και μια πολυαγαπημένη σειρά ταινιών, που έχει συνολικά κάνει εισπράξεις πάνω από 580 εκατομμύρια δολάρια σε όλον τον κόσμο.

1η ταινία – έναρξη στις 19.00: The Divergent Series: Divergent | Η Τριλογία της Απόκλισης: Οι Διαφορετικοί (trailer: http://bit.ly/1fOjnoY)

Στο κοντινό μέλλον, σύμφωνα με ένα εντελώς διαφορετικό κοινωνικό σύστημα, οι άνθρωποι χωρίζονται σε ξεχωριστές «Φατρίες»  βάσει προσωπικότητας, όταν συμπληρώσουν το δέκατο έκτο έτος της ηλικίας τους. Όμως υπάρχουν και κάποιες ξεχωριστές περιπτώσεις που φαίνεται να μην ταιριάζουν πουθενά και κάποιοι γενναίοι εξ αυτών δε φοβούνται να υπερασπιστούν τη χαρισματική τους φύση. Τι συμβαίνει με αυτές τι περιπτώσεις; Κανείς δεν είναι σίγουρος ακόμη…

Σκηνοθεσία: Νιλ Μπέργκερ
Ηθοποιοί: Σεϊλίν Γούντλι, Κέιτ Ουίνσλετ, Τεό Τζέιμς, Τζέι Κόρτνεϊ, Άσλεϊ Τζαντ, Μάγκι Κιού, Ρέι Στίβενσον, Ζόι Κράβιτζ

2η ταινία – έναρξη στις 21.30: The Divergent Series: Insurgent | Η Τριλογία της Απόκλισης: Ανταρσία (trailer: http://bit.ly/1xWF7TS)

Η Τρίς Πράιορ καλείται πλέον να αντιμετωπίσει τους εσωτερικούς της δαίμονες και να συνεχίσει να μάχεται ενάντια στην ισχυρή συμμαχία που απειλεί να καταστρέψει τον κόσμο τους. Απέναντι στην Τρις και τον Φορ βρίσκεται και πάλι η αδίστακτη ηγέτης Τζανίν, που έχει άλλα σχέδια για την Τρις.

Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Σουέντκε
Ηθοποιοί:  Σεϊλίν Γούντλι, Τεό Τζέιμς, Κέιτ Ουίνσλετ, Οκτάβια Σπένσερ, Ναόμι Ουότς, Μάιλς Τέλερ, Ζόι Κράβιτζ, Τζέι Κόρτνι, Άνσελ Έλγκορτ

3η ταινία – έναρξη στις 00.01: The Divergent Series: Allegiant | Η Τριλογία της Απόκλισης: Αφοσίωση  (trailer: http://bit.ly/1T0ulvC)

Η Τρις, ο Φορ και οι σύντροφοί τους τολμούν να βγουν εκτός του τείχους που περικλείει το Σικάγο. Όταν βρεθούν έξω, οι παλιές αποκαλύψεις γρήγορα χάνουν το νόημά τους με την αποκάλυψη νέων σοκαριστικών μυστικών. Η Τρις και ο Φορ πρέπει να αποφασίσουν γρήγορα ποιον μπορούν να εμπιστευθούν καθώς μια ανελέητη μάχη ξεσπά πέρα από τα τείχη του Σικάγο, απειλώντας όλη την ανθρωπότητα. Για να επιβιώσει, η Τρις θα έρθει αντιμέτωπη με απίστευτες αποφάσεις θάρρους, αφοσίωσης, θυσίας και αγάπης.

Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Σβέντκε
Ηθοποιοί: Σεϊλίν Γούντλεϊ, Τέο Τζέιμς, Οκτάβια Σπένσερ, Μάιλς Τέλερ, Ναόμι Ουότς, Ζόι Κράβιτζ, Ρέι Στίβενσον, Άνσελ Έλγκορτ, Τζεφ Ντάνιελς

Δείτε και τις 3 ταινίες με 9,5 ευρώ!

Την Τετάρτη 9 Μαρτίου έχουμε μαραθώνιο «Αφοσίωσης»

Το Magico Guitar Trio στο ιδιόμελο 31/3

Την Παρασκευή 31 Μαρτίου και ώρα 9:30μμ το Magico Guitar Trio σας καλωσορίζει στον ξεχωριστό χώρο τέχνης “Ιδιόμελο” στο Μαρούσι. Ανανεωμένο ρεπερτόριο, νέες διασκευές και ...