Μία ακόμη sold out παράσταση για τη Νατάσσα Μποφίλιου, στο Λονδίνο

 

Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Νατάσσα Μποφίλιου και οι συνεργάτες της εμφανίστηκαν στο club “O2 Academy Islington”, χαρίζοντας μία μαγική βραδιά στους 1000 περίπου Έλληνες, Κύπριους και Άγγλους φίλους τους που βρέθηκαν στο κέντρο του Λονδίνου, για να παρακολουθήσουν μία από τις κορυφαίες ερμηνεύτριες της νέας γενιάς του ελληνικού τραγουδιού σε μία συναρπαστική συναυλία. 

natassalondon1 (2)

Οι μόνιμοι συνεργάτες της Νατάσσας, ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης και ο στιχουργός Γεράσιμος Ευαγγελάτος, ισορροπώντας στις δυο πτυχές της προσωπικότητας της, την ευαισθησία και το πάθος, έστησαν ένα φωτεινό πρόγραμμα υπενθυμίζοντας και στους θαυμαστές της στην Αγγλία για ποιο λόγο οι ζωντανές εμφανίσεις αποτελούν το πιο δυνατό της χαρτί. 

natassalondon1 (3)

Επόμενος σταθμός της Νατάσσας Μποφίλιου στο εξωτερικό, το Ντουμπάι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου θα εμφανιστεί την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου στο “The Music Room” του Majestic Hotel.

natassalondon1 (5)

About author

Παρουσίαση του βιβλίου του Μάκη Τσίτα ΤΟ ΞΑΝΑ (Εκδ. Πατάκη) στο Βιβλιοπωλείο IANOS στην Αθήνα

Οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ και ο IANOS  διοργανώνουν τηv Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016, στις 20:30την παρουσίαση του βιβλίου του Μάκη Τσίτα ΤΟ ΞΑΝΑ   Θα μιλήσουν: Ανθούλα Δανιήλ, δρ. νεολ. λογοτεχνίας, ...