«Κι ύστερα έρχεται η αγάπη»

 

 

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, συνεπής στην μέχρι τώρα δισκογραφική του πορεία, παρουσιάζει με την γνώριμη βαθιά λαΐκή φωνή του έναν κύκλο τραγουδιών σε στίχους και μουσική του Σταμάτη Χατζηευσταθίου.
Την καταγεγραμμένη στον χρόνο φιλία του με τον Σταμάτη, που αγκαλιάζει στο «Με τη φωνή στη θέση», με τον αυθορμητισμό του «Μην τολμήσεις» που μοιράζεται με την μαγική Γιώτα Νέγκα και την συγκίνηση του «Σίγησα» που σφραγίζει η στιβαρή παρουσία του Θάνου Μικρούτσικου, ο Γεράσιμος, την συνδέει με την λαχτάρα του για κάτι φωτεινό και λυτρωτικό, που θα αποτελεί πάντα την πιο ριζοσπαστική αντιμετώπιση απέναντι στο γκρίζο της εποχής .

Έτσι λοιπόν, στην παρέα έρχονται και οι εξαιρετικοί και πολύτιμοι Παντελής Θαλασσίνος, Απόστολος Ρίζος και Γιάννης Κότσιρας και τραγουδάνε μάζι του «Κι ύστερα έρχεται η αγάπη» .

Δέκα τραγούδια που φωτίζουν και άλλες πλευρές αυτού του μεγάλου ερμηνευτή και που μας απλώνουν το χέρι να τον ακολουθήσουμε σε νέα μονοπάτια που αγαπά και ξέρει καλά.

Εκτός από τον Σταμάτη Χατζηευσταθίου στη σκηνή θα είναι οι :

O Σωτήρης Λεμονίδης, στο πιάνο, ο οποίος έκανε και την ενορχήστρωση του δίσκου,

Ο Δημήτρης Γάσιας στο βιολί

Ο Νίκος Κασσαβέτης στα τύμπανα
Ο Βαγγέλης Κονταράτος στις κιθάρες
Ο Άγγελος Παπαδάτος στο μπάσο

 

Ρυθμός Stage, Ηλιούπολη

Μαρίνου Αντύπα 38

Τηλ. Κρατήσεων: 210 9750060

Είσοδος για το bar:12 € (με μπύρα ή κρασί , +3€ το ποτό),
Ώρα έναρξης: 22:00

Πέτρες στις τσέπες του” | Παρασκευή 4/8 | ΡΟΔΟΣ, Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου | Γιώργος Χρυσοστόμου, Μάκης Παπαδημητρίου

Μια «κωμικοτραγωδία» που εκτυλίσσεται στο Κέρι της Ιρλανδίας, όπου κινηματογραφείται μια χολυγουντιανή υπερπαραγωγή. Ο Τσάρλι κι ο Τζέικ είναι δυο ντόπιοι βοηθητικοί ηθοποιοί, δηλαδή extras… ...