Κερδίστε ένα ρολόι Hamilton στους κινηματογράφους Odeon

Δείτε την ταινία «Ημέρα Ανεξαρτησίας: Νέα Απειλή» στους πολυκινηματογράφους Odeon και μπείτε στην κλήρωση για ένα αυτόματο ρολόι χειρός HAMILTON Khaki XWind.

 

Έχετε κανονίσει κάτι για μετά τις 23 Ιουνίου; Αν ναι, ακυρώστε το. Ο πλανήτης μας θα δεχτεί τη μεγαλύτερη απειλή της Ιστορίας, όμως εσείς ίσως και να βγείτε κερδισμένοι από αυτό… 

Οι πολυκινηματογράφοι Odeon, σε συνδυασμό με την εταιρεία Hamilton, διοργανώνουν έναν μεγάλο διαγωνισμό για τους θεατές της ταινίας «Ημέρα Ανεξαρτησίας: Νέα Απειλή», με έπαθλο ένα αυτόματο ρολόι χειρός HAMILTON Khaki XWind Automatic Swiss Made, auto chrono. Οι θεατές που θα επιλέξουν να παρακολουθήσουν την ταινία στους πολυκινηματογράφους Odeon (Odeon Starcity,Odeon Πλατεία, Odeon Talos, Odeon Paralimnio, Odeon Κομοτηνής & Odeon Ξάνθης), θα παραλαμβάνουν στην είσοδο ένα κουπόνι, το οποίο θα συμπληρώνουν και θα υποβάλλουν στις ειδικές κάλπες που θα βρίσκονται τοποθετημένες στα ταμεία μέχρι τις 29 Ιουνίου. Κατόπιν, θα ακολουθήσει κλήρωση (07/07) και ο νικητής θα αναρτηθεί στο site μας www.odeon.gr, αφού πρώτα ενημερωθεί τηλεφωνικά.

 

Πάντα γνωρίζαμε ότι θα επιστρέψουν…

Είκοσι χρόνια μετά την εξωγήινη επίθεση κατά του πλανήτη, τα έθνη της Γης, χρησιμοποιώντας την εξωγήινη τεχνολογία που βρήκαν στα διαστημόπλοια των εισβολέων, έχουν συνεργαστεί για να φτιάξουν ένα τεράστιο αμυντικό πρόγραμμα προστασίας της ανθρωπότητας. Όμως, τίποτα δεν μπορεί να μας προετοιμάσει για την προχωρημένη και χωρίς προηγούμενο δύναμη των εξωγήινων, και μόνο η ευφυΐα μερικών γενναίων ανδρών και γυναικών μπορούν να σώσουν τον κόσμο μας από τον απόλυτο αφανισμό.