Κερδίσεις ή χάσεις, να στοχεύεις ψηλά

unnamed

Ο Τάρον Έτζερτον είναι ο Μάικλ «Eddie the Eagle» Έντουαρντς, ο χειρότερος άλτης του σκι στην ιστορία του αθλήματος, και ο Χιου Τζάκμαν έχει αναλάβει να τον προπονήσει στην συγκινητική κωμική ιστορία του «Έντι ο Αετός». 

Ο Μάικλ Έντουαρντς ήταν ο πρώτος αθλητής που εκπροσώπησε τη Μεγάλη Βρετανία στο άλμα με σκι, στους Ολυμπιακούς του Κάλγκαρι το 1988. 55ος στην κατάταξη και εντελώς αυτοχρηματοδοτούμενος (εργαζόταν ως σοβατζής για να ζήσει), ο Έντουαρντς είχε ως εμπόδιο το βάρος του, την έλλειψη εξοπλισμού και εκπαίδευσης, την κακή του όραση και την υψοφοβία του, με αποτέλεσμα να κάνει καταστροφικές προσπάθειες και να τερματίσει τελευταίος.

Όμως η μόνιμη καλή του διάθεση και η αισιόδοξη προσέγγισή του κέρδισαν τους φαν του αθλήματος σε ολόκληρο τον κόσμο και ο Έντουαρντς, σύμβολο πια της επιμονής και του αλύγιστου ανθρωπίνου πνεύματος, έγινε διάσημος για αυτό που δεν θα περίμενε ποτέ κανείς: γι’ αυτό που πραγματικά ήταν.

 

Κερδίσεις ή χάσεις, να στοχεύεις ψηλά

31 Μαρτίου στους κινηματογράφους

About author

natassa promo s15b

2/11: Η Νατάσσα Μποφίλιου στο Λονδίνο

Live in London 2nd of November 2015 “02 Academy Islington”               Ενορχηστρώσεις:                                           Επιμέλεια: ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ                  ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ   Η Νατάσσα Μποφίλιου επιστρέφει στην ...