Καλλιόπη Βασιλείου-Soul Destiny-MeNoo Live 29/12/2017 Galerie Δημιουργών

H Καλλιόπη Βασιλείου ανταμώνει με τους Soul Destiny και τους MeNoo .Σε μια μοναδική μουσική βραδιά.Μαζι τους στην σκηνη ο Νεκτάριος Μαρίνος (κρητικό λαγούτο),Αρετή Κοκκινου (κιθαρα)και ο Αντώνης Σταματοπουλος (DJ Ponte) στα deck.
Η Καλλιόπη Βασιλείου (τραγούδι) συμπράττει με τον Νεκτάριο Μαρίνο (κρητικό λαγούτο) παρουσιάζοντας τη νέα τους δουλειά «Ριζοχάρακο» μουσική απο παλιά παραδοσιακά κομμάτια της κρητικής παράδοσης καθώς και νέες συνθέσεις που έγραψε ο Νεκτάριος μαζί με τον Γιάννη Λεθιωτάκη (παραγωγό του cd). Η πειραματική διάθεση πλέκει με την παραδοσιακή χροιά εικόνες & ήχους απο το παρελθόν μέχρι το σήμερα αποτυπώνοντας τα βιώματα των μουσικών.
Οι «MeNoo» είναι ένα νεοσύστατο σχήμα το οποίο αποτελείται από το Νίκο Θεοχαράκη (κιθάρα, φωνή) και τη Μαριλού Ιστορίου (φωνή). Ξεκίνησαν το χειμώνα του 2016 από καφετερίες-μπαράκια και οι μελωδίες τους έφτασαν σε όλη την Αθήνα. Δύο νεαρά παιδιά που αποτυπώνουν τα συναισθήματα τους και τις εμπειρίες τους πάνω στο πεντάγραμμο. Ενώνουν παρέες και φιλιώνουν εχθρούς μέσα από τις νότες τους και την ερμηνεία τους. Συνθέτουν δικά τους τραγούδια με σκοπό να διώξουν την κατάθλιψη και το άγχος της καθημερινής ζωής και να μεταδώσουν τη χαρά και την αισιοδοξία μέσα από τους στίχους τους. Μία κιθάρα και δύο φωνές αρκούν για να ξεσηκώσουν με κέφι το κοινό στα live τους και να ανατρέψουν τα μουσικά δεδομένα. Οι στίχοι των τραγουδιών τους είναι περιγραφικοί και αποτελούν ένα χαμόγελο στις ζωές μας. Χτίζοντας το δικό τους μουσικό σύμπαν με εμάς συνοδοιπόρους τους, ταξιδεύοντας με υπέροχες μελωδίες κατακτώντας το όνειρό τους.

Facebook Page: MeNoo
Youtube Page:
https://www.youtube.com/watch?v=J-X2fprTrg0&lc=z13jzbtybpixhno2c223cp1b3urgx5zqr04
Email: menooband8@gmail.com

Οι Souldestiny το (μελοδραματικό hiphop) συναντά μέσα από τις μουσικές τους την Καλλιόπη Βασιλείου και την Αρετη Κοκκινου με τα παραδοσιακά όργανα κ την μελοδραματική ποίηση.

Στα πλατό ο Dj Ponte (Αντώνης Σταματόπουλος)
Οι Soul destiny θα παρουσιάσουν ένα δείγμα από τον δίσκο τους που αναμένεται να κυκλοφορήσει με τίτλο »Σε αυτή τη γη που η σιωπή δακρύζει» ,από την Fm Records.
Στον δίσκο συμμετέχουν οι Πόπη Αστεριάδη, Σοφία Παπάζογλου, Γιώργος Σταυρακάκης, Γιάννης Λεκόπουλος, Νόνα Βουδούρη, Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, Αρετή Κοκκίνου, Καλλιόπη Βασιλείου, Dtaeys, Johnnie Disowned (Ρυθμοδότες), Pol, Rolb, Χάρης Παπανικολάου.
25550408_713100872211732_8234851767654085776_n

VINYL IS BACK – Cine Κεραμεικός 7,8.9 Δεκεμβρίου 2018

Ο χειμώνας έρχεται και η μουσική ενώνει! Το VinylisBackανανεωμένο, γεμάτο βινύλια, παράλληλες εκδηλώσεις και εκπλήξεις,επιστρέφει στο χώρο που αγάπησε ο κόσμος και ζητούσε περισσότερο! Το ...