Η Ζωή Τηγανούρια στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο: «Μια Βεντάλια από Γυναίκες» | Κυριακές 14 & 28 Φλεβάρη

Η σολίστ του ακορντεόν, συνθέτης και performer Ζωή Τηγανούρια παρουσιάζει στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο την παράσταση «Βεντάλια από Γυναίκες» δύο ακόμα Κυριακές του Φεβρουαρίου, 14 και 28,ύστερα από τις sold-out επιτυχημένες  παραστάσεις που προηγήθηκαν . 
Ένα μουσικό-χορευτικό θέαμα με σταθερή αναφορά στη γυναίκα και με πολλούς αξιόλογους συντελεστές επί σκηνής. Η Ζωή Τηγανούρια ερμηνεύει με το δικό της, μοναδικό τρόπο συνθέσεις δικές της, αλλά και μελωδίες από το διεθνές ρεπερτόριο.
Μαζί της, μια «βεντάλια» από αξιόλογες γυναίκες – ερμηνεύτριες:  η μεσόφωνος Ελένη Βουδουράκη, η ηθοποιός και τραγουδίστρια Πολυτίμη Γιώτα, η πρωτοεμφανιζόμενη Βασιλική Στεφάνου και η αισθαντική Υακίνθη Λάγιου.
Συμμετέχουν οι χορογράφοι – χορεύτριες: Αλίκη Μαυροειδή, που έχει επιμεληθεί τις Tango, Latin, Flamenco χορογραφίες, Αλεξάνδρα Φωτεινού σε Παραδοσιακούς Oriental – Belly χορούς, και οι νεαρές χορεύτριες Έλενα Λιναρδάκη και Νίκη Δελή. Την εξαιρετική παρέα των γυναικών – καλλιτεχνών συμπληρώνουν η Τζένη Σουλκούκη στο πιάνο, η Μιρέλλα Ρούτση στο τσέλο και η Ραλλία Φαφαλιού στο βιολί.
Η Ζωή Τηγανούρια επιλέγει τραγούδια αγαπημένα, πασίγνωστα τραγούδια, όπου πρωταγωνιστεί η Γυναίκα, τα γυναικεία χρώματα και αρώματα. Δημιουργεί μουσικές γέφυρες με πολλές εναλλαγές, ένα μουσικό πρόγραμμα, ένα καταπληκτικό ήχο-θέαμα, που δημιουργεί συναισθήματα χαράς και ευφορίας.
Από τη πρώτη νότα μέχρι το τελευταίο βήμα, η παράσταση φιλοδοξεί να αναδείξει το γυναικείο αισθησιασμό και ταμπεραμέντο, τη γυναίκα μάνα, κόρη, σύζυγο, επιχειρηματία, τη γυναίκα των γραμμάτων, των επιστημών, τη γυναίκα καλλιτέχνη…
Η παράσταση φιλοξενείται δύο Κυριακές του Φεβρουαρίου14 και 28 – στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο με ώρα έναρξης στις 9:00 το βράδυ και διάρκεια περίπου δυόμιση ώρες.
Αποσπάσματα από τη παράσταση:

Official Website: http://www.zoe-music.net
Πληροφορίες:
Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμές:
Φιάλη ποτό 100 ευρώ – φιάλη κρασί 50 ευρώ
Ελάχιστη κατανάλωση σε τραπέζι 18 ευρώ
Στο μπαρ ποτό 12 ευρώ
Δεύτερο ποτό στο τραπέζι: Μπύρα 5 ευρώ, Κρασί 6 ευρώ, Ποτό 10 ευρώ
Φοιτητές, Άνεργοι, ΑΜΕΑ:
Είσοδος με ποτό στο μπαρ 10 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων
 
Ενσωματωμένη εικόνα

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Λεωφόρος Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη,
Τηλ. 210 9315600
Καλλιτεχνική διεύθυνση του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου: Άγγελος Σφακιανάκης

About author

Άνοιξε το παγοδρόμιο στο Μέγαρο

Τη φετινή χρονιά,το Αίθριο θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά ένα πλήρως οργανωμένο παγοδρόμιο για την ψυχαγωγία και την άθληση των μικρών και μεγάλων φίλων του, ...