ΕΣΕ: Εξειδικευμένο Σεμινάριο – Εργαστήριο (Workshop)

Η ΕΣΕ  σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό  Όμιλο  New York College οργανώνουν ένα πλήρες Σεμινάριο – Εργαστήριο ανοίγοντας νέους ορίζοντες στη γνώση του Σεναρίου και προσκαλούν όλους τους λάτρεις αυτού του μοναδικού είδους, να πειραματιστούν ακόμα περισσότερο και να αποκτήσουν βαθύτερη γνώση στην «τέχνη» του Σεναρίου με την οποία ασχολούνται.

Το εξειδικευμένο αυτό σεμινάριο που φέρει τον τίτλο  «Τέχνη και Τεχνική του Σεναρίου», μέσω μιας σειράς συναντήσεων δίνει την δυνατότητα σε όλους  τους σεναριογράφους  να φρεσκάρουν και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στην ανάπτυξη και συγγραφή του σεναρίου, να κατανοήσουν  πλήρως την λειτουργία του,  να μάθουν τα πάντα για τα μυστικά γύρω από αυτό. Επίσης  να λάβουν  όλα τα εφόδια για τις δυνατότητες προώθησής του Σεναρίου, τόσο σε Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Το εν λόγω Σεμινάριο θα έχει διάρκεια  6 εβδομάδες (66 διδακτικές ώρες) και θα

περιλαμβάνει Θεωρητικά Μαθήματα, Εργαστήρια-workshops  καθώς και  ειδικά

Master Classes.

Στα Θεωρητικά μαθήματα και τα Εργαστήρια θα διδάξουν οι: Σταύρος Αβδούλος, Στάθης Βαλούκος, Κώστας Καπώνης, Βασίλης Κεσίσογλου, Πάνος Κοκκίδης, Έλενα Πριόβολου, Γιάννης Μαρούδας, Γιάννης Ξανθόπουλος, Θανάσης Σκρουμπέλος, Έλενα Σολωμού,Βασίλης Σπηλιόπουλος, Θάνος Τσάμπρας, Ηλίας Φλωράκης.

Στα Master Classes θα διδάξουν οι:Μανούσος Μανουσάκης,Βασίλης Νεμέας, Μιρέλλα Παπαοικονόμου, Χάρης Ρώμας, Άννα Χατζησοφιά, Ρένα Ρίγγα.

Για όλους έχει ληφθεί απόφαση σημαντικότατης έκπτωσης ύψους 40% !!!

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα χορηγηθεί η επίσημη βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος και του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο site της ΕΣΕ (www.senariografoi.gr) και στο site του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College (www.newyorkstudies.gr).

To σεμινάριο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ομίλου New York College στο Σύνταγμα.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα

210 3242954/211 1039800 και στο info@newyorkstudies.gr.

ΥΠΠΟ: Θα διεκπεραιωθούν άμεσα οι εκκρεμότητες στο Κέντρο Κινηματογράφου

Ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού : Θα διεκπεραιωθούν άμεσα οι εκκρεμότητες στο Κέντρο Κινηματογράφου Tο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού διαβεβαιώνει ότι όλες οι απαραίτητες ...